29 Ιουλ 2017

Πόσα έχει ξοδέψει αλλά πόσα έχει βγάλει η Γιούβε από τις φετινές μεταγραφές

Η Γιουβέντους πούλησε τον Φίλιπο Ρομάνια στην Κάλιαρι και τα λεφτά αυξάνονται.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, από τα τμήματα υποδομής, πουλήθηκε στην Κάλιαρι για 7,6 εκατ. ευρώ και αυτό το ποσό έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα.

Η Γιούβε προς το παρόν έχει 42 από την πώληση του Μπονούτσι στη Μίλαν, 6 από την πώληση του Νέτο στη Βαλένθια και 7 από την πώληση του Κασάτα στη Σασουόλο. Συνολικά, δηλαδή, κάτι παραπάνω από 60 εκατ. ευρώ, τα οποία προστίθενται στα σχεδόν 130 που έγραφαν όλοι ότι έρχονται από το Champions League και θα πάνε στις μεταγραφές.


Σχεδόν 200 εκατ. ευρώ, με τους μπιανκονέρι μέχρι τώρα να έχουν δώσει 40 για Μπερναρντέσκι, 6 για τον δανεισμό του Ντάγκλας Κόστα, 12 για τον Σέζνι, 12 για τον Ντε Σίλιο και πλήρωσαν τις ρήτρες για Κουαδράδο (20) και Μπενάτια (17). Συνολικά, δηλαδή, 107 εκατ. ευρώ. Λεφτά υπάρχουν επομένως και μακάρι να... μην αυξηθούν.


3 σχόλια:

  1. Φίλε άρθρογραφε έχεις κάνει λάθος.

    Η Γιούβε έχει πουλήσει 117 και έχει πάρει 94. 23μ είναι η διαφορά. Ξέχασες μερικούς όπως ζαζα και κομαν.

    Η ομάδα είναι πλήρης. Μην πανικοβάλλεστε. Ένα μέσο χρειαζόμαστε αλλά και να μην έρθει πάλι θα είμαστε μπροστά. Όσο για τα 130 έχουμε μισθούς, λειτουργικά και δάνεια να πληρώσουμε. Δεν είναι όλα μάνατζερ. Αφήστε τους να κάνουν την δουλειά τους. Φέτος μπροστά θα κλάψουν μανουλες. Έχουμε το σουτ , τριπλα , πάσα αλλά και τελείωμα φωτιά. Οι πίσω θα τρέχουν για αυτούς.

    Αρτέμης από Καστελόριζο ο ένας και μοναδικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να πληρώσει και τα 45 εκ για την δόση του Ιγκουαίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα,για αυτό έχουν λυσσαξει να φέρουν τον Σπινατσολα άρον άρον πίσω στο Τορίνο. Μάλλον πάει και αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή