10 Ιουλ 2017

Βιέρι: Αν υπάρχει κατάρα στο Champions League; Εγώ το βλέπω διαφορετικά το θέμα

Η Corriere dello Sport ζήτησε την άποψη του Κρίστιαν Βιέρι για τη νέα σεζόν και αυτός απάντησε ότι την βλέπει... μπιανκονέρα.

Ο «Μπόμπο» μίλησε στην εφημερίδα για το νέο πρωτάθλημα και για την προσπάθεια των υπόλοιπων να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της Γιούβε, την οποία πάντως ο ίδιος δεν αμφισβητεί.

«Τι Serie A θα δούμε τη νέα σεζόν; Νομίζω ότι δε θα αλλάξει κάτι. Η Γιουβέντους θα νικήσει ξανά και οι άλλοι θα ακολουθούν. Φυσικά είμαστε ακόμη στις αρχές Ιουλίου, υπάρχει χρόνος για να κάνουν μεταγραφές οι άλλοι και να προσπαθήσουν να καλύψουν την απόσταση με τη Γιούβε αλλά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι δραματικά», απάντησε ο Βιέρι, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για τους μπιανκονέρι και το Champions League.


«Αν υπάρχει κατάρα; Ειλικρινά, εγώ το βλέπω διαφορετικά το θέμα. Η Γιούβε είναι ένα σπουδαίο κλαμπ και το να πας στον τελικό δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια σημαίνει ότι είσαι και σπουδαία ομάδα. Από εκεί και πέρα, στον τελικό, χρειάζεσαι και τύχη. Νομίζω πως το να είσαι στον τελικό είναι κάτι σπουδαίο και σίγουρα ένα καλό σημείο εκκίνησης για τη Γιουβέντους ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου