16 Ιουλ 2017

Σε πόσα στρατόπεδα είναι, τελικά, χωρισμένοι οι παίκτες της Γιουβέντους;

Η τοποθέτηση του Αντρέα Μπαρτσάλι αλλά και ο χρόνος της παρέμβασής του, αφήνει κάποια ερωτηματικά.

Ενώ ο Λεονάρντο Μπονούτσι έφυγε την Παρασκευή, ο Ιταλός αμυντικός βγήκε δημόσια ν’ αποχαιρετήσει τον συμπαίκτη του, 48 ώρες μετά. Μετά όμως τις υποτιθέμενες δηλώσεις του Μάριο Μάντζουκιτς (τις οποίες, ως γνωστόν, διέψευσε ο Κροάτης).

Με τη φράση του Μπαρτσάλι «Εμείς όμως ξέρουμε την αλήθεια», ο καθένας μπορεί να υποθέσει οτιδήποτε. Όλα αυτά τη στιγμή που ο Κιελίνι (αλλά και η αδελφή του!) με τον Μαρκίζιο άφηναν με τον τρόπο τους αιχμές για τη στάση του Μπονούτσι.

Ενδιαφέρον έχει και άλλη μία φράση του Μπαρτσάλι. «Αυτά τα αποδυτήρια που κάποιοι τώρα τελευταία παρουσιάζει σαν χωρισμένο», είπε. Τώρα τελευταία μόνο τα λόγια που χρεώνουν στον Μάντζουκιτς ήταν τα νεότερα που ακούστηκαν. Λόγια που, όπως είπαμε, τα διέψευσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.


Γιατί ο Ιταλός επιλέγει να πει πως δεν ισχύει κάτι που τελικά διέψευσε από την πρώτη στιγμή ο Κροάτης; Και ποια είναι τελικά αυτή η «αλήθεια»; Ο αποχαιρετισμός του Μπαρτσάλι δείχνει πως ενδέχεται στη Γιουβέντους να υπήρχαν δύο ή τρία στρατόπεδα.

Ακόμη και οι ίδιοι οι Ιταλοί δεν έχουν κοινή γραμμή. Μπουφόν και Μπαρτσάλι αποχαιρέτησαν τον Μπονούτσι. Κιελίνι και Μαρκίζιο όχι…


1 σχόλιο:

  1. Ένας χαμός από ερωτηματικά και αυτό που μας τρώει περισσότερο είναι πως ίσως λόγω κάποιας ίντριγκας να χάσαμε το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Για τον μπονουτσι με πείραξε αλλά η ομάδα πάνω απ'όλα.πολύ φοβάμαι τη δουλειά να την έκανε εκείνη η μαϊμού ο Βραζιλιάνος. Όσον αφορά τη δήλωση Μπαρτσάλι, μήπως ρε παιδιά εννοούσε δημοσιογράφους; Γιατί αν ήταν για μέλος της ομάδας η διοίκηση δε πρέπει να το αφήσει έτσι. Γιώργος Κ. Fino Alla Fine

    ΑπάντησηΔιαγραφή