25 Ιουλ 2017

Αυτό θα είναι το παγκόσμιο «μπαμ» των φετινών μεταγραφών

Επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως έγινε και πέρσι με τη μεταγραφή του Πογκμπά, όταν υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, ακολουθεί μια είδηση που κάνει το γύρο των μεγαλύτερων μέσων της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τη Marca, λοιπόν, η Ρεάλ Μαδρίτης τα έχει βρει σε όλα με τη Μονακό για τον Κίλιαν Μπαπέ. Εκτός από το λογικό και απολύτως φυσιολογικό της υπόθεσης, το να πάει δηλαδή ένας ταλαντούχος παίκτης από έναν μεσαίο σύλλογο σε έναν τεράστιο, την είδηση ακολουθεί ένα σοκ.

Η τιμή που φέρεται, πάντα με το ισπανικό δημοσίευμα, να έχουν βρει οι δύο ομάδες για τη μεταγραφή είναι συνολικά 180 εκατ. ευρώ!


Αρχικά οι Γάλλοι θα πάρουν 160 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα με μορφή μπόνους και κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που μάλλον θα υλοποιηθούν καθώς θα πάρει στη Ρεάλ και όχι οπουδήποτε αλλού.

Μέχρι σήμερα η ακριβότερη μεταγραφή ήταν αυτή του Πολ Πογκμπά. Είχε χαρακτηριστεί ως η μεταγραφή του αιώνα και κόστισε 105 εκατ. ευρώ. Ενα χρόνο μετά από αυτή την κίνηση έρχεται μια άλλη ομάδα και δίνει τα ίδια +50% πάνω για έναν άλλον παίκτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου