14 Ιουλ 2017

Αρθρο σε οπαδική σελίδα της Γιούβε: Η ιστορία μιας μεγάλης φάρσας γιατί ο Μπονούτσι δεν αγγίζεται

Το πόσο... απίθανο είναι αυτό που έχει γίνει με τον Λεονάρντο Μπονούτσι, αποδεικνύεται και από το κείμενο ιταλικής οπαδικής ιστοσελίδας της Γιουβέντους.

Πρόκειται για άρθρο του gobbofinchecampo.com και ο συντάκτης του εκφράζει την πεποίθηση του ότι τίποτα από όλα αυτά για Μίλαν και Μπονούτσι δεν είναι αλήθεια.

Γιατί κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο Μπονούτσι θα συμφωνούσε με την Μίλαν και ότι η μεταγραφή θα γινόταν μέσα σε δύο μέρες...

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο...


«Ο Μπονούτσι δεν αγγίζεται: Η ιστορία μιας μεγάλης φάρσας!

Ο Μπονούτσι μένει στη Γιουβέντους: Αρκετά με τις φάρσες! Σήμερα διάφορα ΜΜΕ έριξαν μια μεταγραφική βόμβα. Φαίνεται ότι οι ροσονέρι επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του Μπονούτσι για να πάρουν τον ποδοσφαιριστή στο Μιλάνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτών των καλά πληροφορημένων (;) δημοσιογράφων, ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να σκεφτεί καλά την πρόταση των Μιλανέζων.

Στη βάση αυτού του ενδιαφέροντος, φέρεται να είναι υποτιθέμενα προβλήματα στη σχέση του ποδοσφαιριστή με την διοίκηση. Θυμόμαστε όλοι την ιστορία του Οπόρτο. Ο Λεονάρντο έμεινε στην εξέδρα, λόγω μιας ποινής που επιβλήθηκε για ένα φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή.

Αλλο επεισόδιο που παρουσίασαν τα ΜΜΕ: Υπήρξε μια διαμάχη στα αποδυτήρια του Κάρντιφ. Πρωταγωνιστές του δυσάρεστου γεγονότος φέρονται να ήταν οι Μπονούτσι και Ντιμπάλα. Αρκετοί μιλάνε και για μια παρέμβαση του Ιγκουαΐν για να υπερασπιστεί τον συμπατριώτη του.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι όλοι οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας έχουν διαψεύσει επισήμως. Οχι μόνο αυτό αλλά απείλησαν και με νομικές αντιδράσεις, σε περίπτωση που συνεχιστεί η... βρωμιά προς το καλό όνομα των επαγγελματιών μας με τέτοιες ψεύτικες ειδήσεις.


Επιτρέψτε μου να εκφράσω την σκέψη μου, παίρνοντας όλη την ευθύνη γι’ αυτό: Ολα αυτά είναι ψέματα, φάρσες. Είναι όλες ειδήσεις που ανακάλυψαν κάποιοι για να πουλήσουν περισσότερα φύλλα ή, ακόμη χειρότερα, για να αποσταθεροποιήσουν το περιβάλλον της Γιούβε. Η ιστορία με το ενδιαφέρον της Μίλαν είναι προφανώς ψευδής!

Δεν πιστεύουμε ότι παράγοντες έμπειροι όπως αυτοί της μιλανέζικης ομάδας, μπορούν να σκεφτούν ότι μπορούν να αποκτήσουν μια κολώνα της Γιουβέντους, η οποία δεν έχει καμία ανάγκη να πουλήσει τους καλύτερους παίκτης της, όπως αποδεικνύει η απόρριψη της φαραωνικής πρότασης της Τσέλσι για τον Αλεξ Σάντρο.

Για να καθησυχάσω τους οπαδούς, σας υπενθυμίζω ότι πριν λίγες μέρες σε μια συνέντευξη του στο Sky, ο Αλέγκρι εξήγησε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπονούτσι. Αντιθέτως, είπε ότι ο αμυντικός θα γίνει ο επόμενος ηγέτης των αποδυτηρίων των μπιανκονέρι.

Με αυτό, αδέρφια μπιανκονέρι, θέλω να σας ζητήσω να μην ξεγελαστείτε, να μην πιστέψετε αυτά τα ψέματα. Δεν πέφτουμε σε αυτές τις παγίδες, ειδικά όταν δεχόμαστε επίθεση είναι η στιγμή που πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ.

Είναι φυσιολογικό, νικάμε για έξι συνεχόμενα χρόνια, να μην είμαστε συμπαθητικοί. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι, χάρη σε μια δυνατή διοίκηση και μια ενωμένη τιφοζερία, δεν θα επηρεαστούμε από τα ψέματα αυτών των απογοητευμένων».


3 σχόλια:

  1. Θα βγει η διοικηση να μας πει γιατί έφυγε ή θα συνεχίσει το δούλεμα των τελευταίων χρόνων.Όσο θα πωλούνται όλα τα διαρκείας από τον μήνα Μάιο, κάθε καλοκαίρι τα ίδια θα έχουμε.Η Ουντινέζε των μεγάλων γίναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεσα επεσε το αλανι. τελικα ο αρδ ειανι παγκοσμιο επαγγελμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλύτερο νέο για την Γιουβε! 40 μυρια και ξεφορτωθήκαμε τον κλικαδόρο ανακατωσούρα που από άμπαλος έγινε παίχτης και τον αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ λες και είναι ο Μαλντίνι! Στο καλό και με κορδέλα... Γι' αυτό έφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή