23 Ιουλ 2017

Ασταμάτητος ο Μπονούτσι μιλάει για τους θρύλους της Μίλαν, το είδωλό του τον Νέστα αλλά και γιατί τελικά έγινε αμυντικός

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν θα αργήσει να δηλώσει οπαδός της Μίλαν, ενδεχομένως και από πιο παλιά.

Ο νέος αρχηγός των ροσονέρι συνέχισε τις δηλώσεις, αυτή τη φορά στο Milan TV, όπου είπε: «Οι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της Μίλαν όταν ήμουν μικρός είναι θρύλοι για αυτά που κέρδισαν και έδωσαν στο ποδόσφαιρο. Μετά όταν μεγάλωσα λίγο, ο Νέστα έγινε το είδωλό μου και για αυτόν έγινα αμυντικός».

Ο Μπονούτσι συνέχισε λέγοντας πως αυτό το νέο ξεκίνημα στη Μίλαν του θυμίζει το νέο ξεκίνημα της Γιουβέντους πριν επτά χρόνια, για να καταλήξει μιλώντας για τους μπιανκονέρι...


«Σίγουρα το να είσαι μέλος του γκρουπ για επτά χρόνια σου αφήνει κάτι όμορφο μέσα σου. Ηταν επτά έντονα χρόνια, στα οποία έδωσα πολλά στη Γιουβέντους και το αντίστροφο. Στο τελευταίο μέρος της τελευταίας σεζόν αυτός ο δεσμός ξεθώριασε λίγο και από τις δύο πλευρές, επομένως αποφασίσαμε μαζί να απομακρυνθούμε. Είχα την τύχη να έχω αυτή την προσέγγιση από την Μίλαν και ήταν από την αρχή έντονο. Από εδώ και πέρα θα σκέφτομαι μόνο την Μίλαν. Ευχαριστώ τους παλιούς τιφόζι μου και το γκρουπ στο οποίο ήμουν. Μου έδωσε πολλά σε επίπεδο ανθρώπινων αξιών αλλά και ποδοσφαιρικά και θα τους έχω πάντα μαζί μου».


6 σχόλια:

  1. Giati asxoliste akoma me ton Bonucci?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με όλο το σεβασμό, η ερώτηση «Γιατί ασχολείστε με τον Μπoνούτσι», είναι κάπως άκυρη για ένα ειδησεογραφικό σάιτ. Ασχολούμαστε με τον Μπoνούτσι (και τον κάθε Μπονούτσι) γιατί το σάιτ γράφει για νέα της Γιουβέντους αλλά και όσων σχετίζονται με αυτήν.

      Και ο Μπονούτσι θα ήταν ο μελλοντικός αρχηγός της Γιουβέντους. Οπότε, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ό,τι λέει. Ευχαριστούμε για το σχόλιο.


      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Συνέχισε έτσι γραφικέ μέχρι να βλέπουμε video από το παρελθόν και να φτύνουμε τος οθόνες μας!!!
    Προς forzajuve.gr:μήπως σιγά σιγά πρέπει να σταματήσουμε όλοι μας την αναπαραγωγή θεμάτων με τον bonucci;
    Καλοπροέραιτα ρωτάω γιατί μας κούρασε ο τύπος!
    Γιάννης thessaloniki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατανοητό Γιάννη το ερώτημά σου αλλά σχετικό με το δικό σου ερώτημα τέθηκε ακριβώς από πάνω. Η απάντηση είναι ίδια. Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Ρε παιδιά μόνο εγώ θέλω να μην σταματήσουν να γράφουν νέα του μπονουτσι αλλά αντιθέτως να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό;Ελάτε τώρα δεν είμαι ο μόνος που είναι περίεργος να δει μέχρι που θα το φτάσει ο τύπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εμάς στο forzajuve.gr δεν είναι μόνο θέμα περιέργειας. Είναι ένα δημοσιογραφικό θέμα που έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Θεωρούμε πως ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά καταλαβαίνουμε τι εννοούμε κάποιοι αναγνώστες με τη φράσης «γιατί ασχολούμαστε».

      Διαγραφή