24 Ιουλ 2017

Υπάρχει κάποιος στη Γιουβέντους που έτριβε τα χέρια του που έφυγε ο Μπονούτσι

Οι σχέσεις του Αλέγκρι με τον Μπονούτσι δεν ήταν καλές αλλά ο Μασιμιλιάνο δεν είχε λόγο να τρίβει τα χέρια του τώρα που έφυγε ο Ιταλός αμυντικός.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Ισα ίσα, ακόμη κι αν εισηγήθηκε -ή ζήτησε- ο ίδιος ο προπονητής την απομάκρυνσή του, είναι βέβαιο πως θα αγωνιστικά θα του λείψει και θα ήθελε να τον είχε στις μεγάλες μάχες της χρονιάς που έρχεται.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι θα λείψει από τη Γιούβε. Θα λείψει γιατί ήταν καλός σε αυτό που έκανε και ήταν βασικός. Σε αγωνιστικό επίπεδο, γιατί εκεί αναφέρομαι, δεν είναι χαρούμενος ούτε ο Μπουφόν που δεν θα τον έχει μπροστά του, ούτε ο Κιελίνι που δε θα τον έχει δίπλα του.

Αν ένας ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους είναι χαρούμενος που έφυγε ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντανιέλιε Ρουγκάνι. Ο Ιταλός αμυντικός, πάνω στον οποίον έχει επενδύσει αρκετά η Γιουβέντους για το μέλλον, ακούγεται πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπονούτσι.

Δύο διαφορετικά και εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ ανέφεραν την ίδια ακριβώς σκέψη. Πως η Γιούβε είναι κοντά στο να χρίσει τον Ρουγκάνι αντικαταστάτη του Μπονούτσι. Ο Ρουγκάνι έχει γενέθλια σε λίγες ημέρες. Στις 29 Ιουλίου γίνεται 23 ετών. Μια χαρά ηλικία για να μπει για τα καλά στα βαθιά.


Αν παραμείνει και φέτος στον πάγκο, η Γιουβέντους δε θα μάθει ποτέ αν μπορεί να υπάρξει σωστός αντικαταστάτης ενός βασικού στελέχους της ομάδας. Αν παραμείνει και φέτος στον πάγκο, δε θα έχει την εξέλιξη που όλοι περιμένουν. Αν παραμείνει και φέτος στον πάγκο, ο σύλλογος του κόβει τα φτερά.

Τη βραδιά -Παρασκευή 14 Ιουλίου ήταν- που ο Μπονούτσι ανακοινώθηκε από τη Μίλαν, ο Ντανιέλε Ρουγκάνι έκανε τα πιο ρεαλιστικά όνειρα από τη μέρα που φοράει τη φανέλα της Γιουβέντους. Για πρώτη φορά σκέφτηκε πως ίσως ήρθε η ώρα να γίνει βασικός στη μεγαλύτερη ομάδα της Ιταλίας. Να γίνει βασικός στη θέση που έπαιξε ο Γκαετάνο Σιρέα.

Εκείνο το βράδυ, ο νεαρός και χαμηλών τόνων Ρουγκάνι έτριψε τα χέρια του από χαρά, ικανοποίηση και προσμονή. Σκέφτηκε πως θα πρέπει να πει ένα «ευχαριστώ» στον Μπονούτσι για το δρόμο που του άνοιξε. Αλλά κρατήθηκε. Ο Λεονάρντο άλλαξε στρατόπεδο και σίγουρα θα κατηγορηθεί για προδότης. Ο Ντανιέλε όμως τους χρωστάει ένα «grazie». Από σπόντα. Αλλά σε εκείνον οφείλει την αλλαγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου