22 Ιουλ 2017

«Φέτος, 4-5 ομάδες θα ξεκινήσουν από το ίδιο επίπεδο»

Ο Λούκα Βαλντισέρι, δημοσιογράφος της Corriere della Sera, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή κάνοντας τις προβλέψεις του για το νέο πρωτάθλημα.

Η άποψή του μπορεί να μην καθορίσει τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο αλλά έχει ενδιαφέρον γιατί και αυτός, μετά τον Ντελβέκιο, δε θεωρεί πως φαβορί είναι η Γιουβέντους. Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν εξήγησε το γιατί.

Χωρίς να δώσει ξεκάθαρη πρόβλεψη για ποια θέση μπορεί να πάρει η κάθε ομάδα, ο Βαλντισέρι εξήρε την άμυνα του Σάρι στη Νάπολι και σχολίασε πως η Γιουβέντους έχασε μια σημαντική μονάδα της ενδεκάδας της (εννοώντας φυσικά τον Μπονούτσι).


Ολα αυτά είναι σωστά αλλά πώς η μεταγραφή του Ιταλού αμυντικού οδηγεί στο συμπέρασμα πως «φέτος, 4-5 ομάδες θα ξεκινήσουν από το ίδιο επίπεδο»; Μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου πάντα δίνεται η απάντηση.


1 σχόλιο:

  1. Ναι, εννοούσε πρώτη τη Νάπολι, μετά τη Γιούβε και κατόπιν Ίντερ, Μίλαν. Την παλιά του ομάδα, τη Ρόμα δεν την έβαλε στην 4άδα που βγαίνει Champions League. Kαλύτερα έτσι για να έχει και ενδιαφέρον! Εξάλλου, δε λένε ότι στα 7 χρόνια ή σταματάς κάτι που είχες ή το συνεχίζεις για πολύ μετά.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή