15 Ιουλ 2017

Οι τρεις περιπτώσεις που δουλεύει η Γιούβε, για τις δύο έχει το «ναι» των ποδοσφαιριστών

Μπλες Ματουιντί, Νεμάνια Μάτιτς και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι είναι τα τρία ονόματα που κυριαρχούν αυτή την στιγμή στα μεταγραφικά της Γιουβέντους.

Αφήνοντας στην άκρη το θέμα του Λεονάρντο Μπονούτσι, το οποίο είναι ένα ξεχωριστό μεγάλο κεφάλαιο, υπάρχουν και τα μεταγραφικά για τις άλλες θέσεις και τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν τον Μαουιντί να είναι το φαβορί για την μεσαία γραμμή.

Η Γιούβε έχει κάνει σχετικές συζητήσεις με τον Μίνο Ραϊόλα και έχει το «ναι» του ποδοσφαιριστή, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρει και το «ναι» της Παρί Σεν Ζερμέν για να ντυθεί μπιανκονέρο ο διεθνής Γάλλος χαφ, έστω με ένα χρόνο καθυστέρηση.

Την ίδια ώρα, ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζο του Sky Italia έριξε στο τραπέζι και το όνομα του Νεμάνια Μάτιτς της Τσέλσι, λέγοντας ότι είναι ένας παίκτης που αρέσει από πέρυσι στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και πρώτος στόχος. Σίγουρα, πάντως, είναι στη λίστα της Γιουβέντους.


Από εκεί και πέρα, η επιστροφή του Μπερναρντέσκι στη Φλωρεντία εντός του σαββατοκύριακου θα φέρει και εξελίξεις, από αρχές ερχόμενης εβδομάδας, στο θέμα της μεταγραφής του στους μπιανκονέρι. Η απόσταση ανάμεσα σε αυτά που δίνει η Γιούβε και αυτά που θέλουν οι βιόλα φέρεται να έχει μειωθεί, με τα τελευταία σενάρια να θέλουν τον Μπέπε Μαρότα να έχει προτείνει στους Τοσκανούς και τον Στέφανο Στουράρο.

Η Φιορεντίνα θα ήθελε τον Μάρκο Πιάτσα με δανεισμό, όπως γράφουν σήμερα οι ιταλικές εφημερίδες, αλλά τόσο η Γιουβέντους όσο και ο Κροάτης εξτρέμ είναι αρνητικοί σε κάτι τέτοιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου