17 Ιουλ 2017

«Η Γιούβε έχει παίξει δύο τελικούς, είμαι εδώ για να συνεισφέρω και πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή»

Ο Ντάγκλας Κόστα παρουσιάστηκε και επισήμως από τη Γιουβέντους, για την οποία ήδη είχε την καλύτερη άποψη.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο Βραζιλιάνος.

Για την επιλογή του: «Η Γιουβέντους είναι πολύ σπουδαία ομάδα, πάντα μου άρεσε να βλέπω τους αγώνες της. Πάντα είναι σε υψηλό επίπεδο και όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να έρθω εδώ, την άρπαξα».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Είδα τον τελικό του Κάρντιφ, οι τελικοί είναι πάντα πολύ δύσκολοι και θες και λίγη τύχη. Η Γιούβε έχει παίξει δύο τελικούς στα τελευταία τρία χρόνια, είμαι εδώ για να συνεισφέρω και πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή».

Για το αν μίλησε με Βιντάλ και Αλεξ Σάντρο πριν συμφωνήσει: «Ναι, ο Αλεξ Σάντρο μου είπε ότι η ομάδα είναι πολύ δυνατή και ο Αρτούρο, ο οποίος είναι φίλος μου, μου είπε ότι η Γιουβέντους είναι μια ομάδα με οπαδούς σε όλο τον κόσμο και θα με αγαπήσουν. Ελπίζω όντως να με αγαπήσουν».


Για την θέση του: «Στη Σαχτάρ έπαιζα δεξί εξτρέμ, στην Μπάγερν αριστερά. Μίλησα με τον προπονητή πριν υπογράψω αλλά δεν κάναμε τακτική ανάλυση. Είμαι στη διάθεση του, μπορεί να με χρησιμοποιήσει όπου θέλει, θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ γρήγορα».

Για το ότι ο Λουίζ Αντριάνο είπε ότι ο Ιγκουαΐν θα βάλει περισσότερα από 40 γκολ με τις ασίστ του Ντάγκλας Κόστα: «Ο Ιγκουαΐν είναι ένας επιθετικός που μου αρέσει πολύ, μπορούμε να βάλουμε πολλά γκολ μαζί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου