7 Ιουλ 2017

Πώς υποδέχτηκαν οι οπαδοί της Γιούβε στην Ιταλία τις φήμες για τον Ιμπραΐμοβιτς

Οι φήμες για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τους οπαδούς της Γιουβέντους.

Ο Σουηδός δεν είχε φύγει και με τον καλύτερο τρόπο το 2006, με συνέπεια να είναι επί χρόνια ένας από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες για τους Γιουβεντίνους. Παρ’ όλα αυτά, ο χρόνος σβήνει τα πάντα όπως φαίνεται και οι φήμες περί ενδεχόμενης επιστροφής του στους μπιανκονέρι, αρέσουν.

Από την ώρα που κυκλοφόρησε, το απόγευμα της Πέμπτης, ότι ο Ζλάταν ήταν μαζί με τον Μίνο Ραϊόλα στο Τορίνο, ιταλικές ιστοσελίδες έχουν βάλει γκάλοπ για το αν οι Γιουβεντίνοι θέλουν ή όχι επιστροφή του Σουηδού, με το «ναι» να έχει τις περισσότερες ψήφους.


Ακόμη και στα social media οι φίλοι των μπιανκονέρι παίρνουν θέση υπέρ της απόκτησης του Ζλάταν, θεωρώντας ότι το κίνητρο για το Champions League θα ταιριάξει απόλυτα με το κίνητρο της Γιούβε και θα αυξηθούν οι πιθανότητες να κατακτηθεί, επιτέλους, αυτή η κούπα.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση όχι μόνο για ενδιαφέρον των μπιανκονέρι αλλά ούτε καν για το αν ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν όντως στο Τορίνο με τον Ραϊόλα...

Σχετικά θέματα

Στο Τορίνο με τον μάνατζέρ του ο Ζλάταν. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εθεάθη στο Τορίνο παρέα με τον Μίνο Ραϊόλα. Διαβάστε περισσότερα »






2 σχόλια:

  1. Να πάρουμε και Τρεζεγκέ και να ξαναμπεί και ο Νέτβεντ. Ο Ραβανέλι παίζει ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν είχε έρθει ο Ζλάταν στην Γιουβέντους τον ερωτεύτηκα τρελά έπειτα από ένα ματς τσ.λιγκ με την Μπάγερν στο olympiastadion που φύγαμε με διπλό με ένα γκολ του Άλεξ στα τελευταία λεπτά.. Έπειτα τα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε με το καλτσιοπολι... Εμένα μου αρέσει πολύ η ιδέα να έρθει για ένα χρόνο και μιας και ο ίδιος δεν έχει κερδίσει ακόμα Τσάμπιονς λιγκ θα ήταν πολύ όμορφο να δουλεύει και να συνεισφέρει στην ομάδα με αυτό το κίνητρο.. Αν και φαντάζει δύσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή