29 Ιουλ 2017

Τι απάντησε ο Αλέγκρι στην ερώτηση «αν η διοίκηση του έχει υποσχεθεί ένα χαφ»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε στους δημοσιογράφους ενόψει του αυριανού φιλικού με την Ρόμα στις ΗΠΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους...

Για την προετοιμασία: «Ο απολογισμός του πρώτου μέρους της προετοιμασίας είναι καλός, η ομάδα έχει δουλέψει καλά στη φυσική κατάσταση, αυτή η περίοδος χρειάζεται για να είμαστε όπως πρέπει. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά των παικτών μου και από το πώς αντιμετώπισαν τα δύο φιλικά, τώρα έχουμε το τελευταίο με την Ρόμα».

Για το φιλικό με την Ρόμα: «Είναι ένα καλό τεστ αλλά είναι πάντα προπόνηση, το προτελευταίο φιλικό πριν το Σούπερ Καπ. Η Ρόμα έχει ένα ρόστερ με πολλή ποιότητα, έκανε ρεκόρ βαθμών την περασμένη σεζόν και είναι μία από τις υποψήφιες για τον τίτλο».

Για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα: «Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, η Μίλαν έχει κινηθεί σαν ομάδα που στοχεύει στο σκουντέτο, η Ιντερ έχει καλό ρόστερ, η Νάπολι πάλεψε σχεδόν ως το τέλος πέρυσι. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική και θα μετρήσουν περισσότερο τα ντέρμπι. Υπάρχουν περισσότερες ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο».


Για την 11άδα κόντρα στη Ρόμα: «Ερχόμαστε από δύο μέρες δυνατής δουλειάς. Ο Λεμινά δεν προπονήθηκε λόγω ενός προβλήματος στην πλάτη και ο Σέζνι λόγω αστραγάλου, οι άλλοι είναι καλά. Ο Μπερναρντέσκι είναι ένα σημαντικό απόκτημα, η Γιουβέντους έχει πολύ καλούς νεαρούς, έχουμε το μέλλον του κλαμπ. Ο Φεντερίκο έφερε ενθουσιασμό, έχει σπουδαία θέληση, έχει όσα χρειάζεται για να εξελιχθεί σε σημαντικό ποδοσφαιριστή για τη Γιουβέντους αλλά χρειάζεται χρόνος. Ο Ντάγκλας Κόστα θα παίξει ένα ημίχρονο αύριο, δεν ξέρω αν θα είναι το πρώτο ή το δεύτερο».

Για το αν η διοίκηση του έχει υποσχεθεί ένα χαφ: «Εχω μια πολύ σταθερή σχέση με την διοίκηση, μιλάμε καθημερινά, δεν χρειάζεται να μου δώσουν υποσχέσεις. Η διοίκηση έχει δουλέψει καλά, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να έχουμε μια σημαντική σεζόν, έχουμε όμως ακόμη ένα μήνα στη διάθεση μας για να βελτιώσουμε την ομάδα. Αγωνιστικά, προς το παρόν μας λείπουν λίγο τα πόδια λόγω κούρασης, λείπει λίγο η προσοχή αλλά μου αρέσει το πόσο διαθέσιμοι είναι ως τώρα οι παίκτες μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου