24 Αυγ 2017

Αυτά είναι τα τέσσερα γήπεδα που θα ήθελε να ξαναζήσει στο Champions League ο Μπουφόν πριν κλείσει την καριέρα του

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε για το φετινό Champions League, το οποίο -όπως έχει πει ο ίδιος- κατά 99% θα είναι το τελευταίο της καριέρας του.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους είναι στο Μόντε Κάρλο, όπως και ο Πάουλο Ντιμπάλα, ως υποψήφιος για ένα από τα βραβεία της UEFA και αναφέρθηκε στη φετινή διοργάνωση, αποκαλύπτοντας τι θα ήθελε να ζήσει.

«Το να παίζεις στο Champions League σου επιτρέπει να ζήσεις μερικά από τα πιο ενθουσιώδη γήπεδα της Ευρώπης και όταν είσαι νεότερος αυτό το θεωρείς δεδομένο γιατί έχεις πολλές ευκαιρίες μπροστά σου. Οταν είσαι πιο μεγάλος σε ηλικία, όμως, συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα δε θα τα ζήσεις ξανά», είπε αρχικά ο Τζίτζι και συνέχισε.

«Θέλω να τεστάρω ξανά τον εαυτό μου στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και στο Καμπ Νου, θέλω να ζήσω ακόμη ένα ξεχωριστό βράδυ στο Ολντ Τράφορντ. Θέλω να ζήσω ξανά την... ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του Σέλτικ Παρκ στη Γλασκώβη. Ελπίζω κάποια αυτά να τα ζήσω ξανά, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποια δεν θα τα απολαύσω πάλι».


Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Μπουφόν είπε πως «δεν θα θεωρήσω ελλιπής την καριέρα μου αν δεν κατακτήσω το Champions League, έχω κατακτήσει πάρα πολλά με τη Γιουβέντους και το Μουντιάλ με την εθνική Ιταλίας, αλλά σίγουρα παραμένει ένα μεγάλο όνειρο για μένα. Εχω ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου, άρα έχω ακόμη μία ευκαιρία. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε ξανά. Αν κατακτήσουμε το Champions League θα συνεχίσω για ακόμη ένα χρόνο ώστε να προσπαθήσω να κατακτήσω και το παγκόσμιο συλλόγων ή το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου