9 Αυγ 2017

Στον εκνευρισμό του Κόβατσιτς ποντάρει η Γιουβέντους

Το Sky Italia χαρακτηρίζει θετική τη χθεσινή βραδιά για τη Γιουβέντους σε μεταγραφικό επίπεδο.

Ο λόγος είναι ο Ματέο Κόβατσιτς και συγκεκριμένα το γεγονός ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον χρησιμοποίησε στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, δεν είναι διατεθειμένη προς το παρόν να κάνει συζήτηση για τον Κροάτη χαφ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει.


Οπως ανέφεραν οι δημοσιογράφοι του καναλιού, ο Κόβατσιτς ήταν εκνευρισμένος λόγω της μη συμμετοχής του και η Γιούβε που είναι σε επαφή με το περιβάλλον του αυτές τις ημέρες, πιστεύει ότι μπορεί πλέον να θέσει θέμα ο ίδιος στη διοίκηση της Ρεάλ για το μέλλον του.


1 σχόλιο:

  1. Παιδιά ο Κόβασιτς είναι ταλέντο και μιλάει στην μπάλα! Το θέμα είναι αν ο παίκτης που λείπει από την Γιούβε είναι αυτός.. κατά την άποψη μου δεν είναι αλλά αν αποκτηθεί με σκοπό να μοιράζεται το χρόνο στο κέντρο με τον Πιάνιτς και να αποκτηθεί και 6άρι τότε θα έχουμε και το κατάλληλο βάθος στο ρόστερ! Αυτό όμως που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι ένα 6άρι γιατί ο Κεντίρα δυστυχώς δεν είναι για το επίπεδο της Γιούβε.. Χαλάει κάθε επίθεση όταν ακουμπάει την μπάλα, είναι αργός και βαρύς και πολλές φορές ανεβαίνει και ξεχνάει να γυρίσει! Ούτε για αναπληρωματικός δεν κάνει αυτός ο παίκτης!
    FINO ALLA FINE FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή