27 Αυγ 2017

Η ατάκα του Αλέγκρι για τον Ντιμπάλα και το Champions League

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι η φετινή χρονιά είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη του Πάουλο Ντιμπάλα και αναφέρθηκε στους προβληματισμούς που αρχίζουν να υπάρχουν για την χρήση του βίντεο στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους στην ιταλική τηλεόραση μετά τη νίκη με 4-2 επί της Τζένοα στη Γένοβα.

Για το πώς ξεκίνησε το ματς: «Ξεκίνησε με δύο γκολ εις βάρος μας στα πρώτα 7 λεπτά. Πηγαίναμε να σπάσουμε ακόμη και το περσινό ρεκόρ στο ίδιο γήπεδο...».

Για το βίντεο και τις συζητήσεις που αρχίζει να προκαλεί: «Οι διαιτητές θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, είναι λογικό να υπάρχει κάποιο μπέρδεμα και για αυτούς, είμαστε στην αρχή ακόμη. Υπήρξαν τρία λάθη σε μία φάση, δεν ξέρω τι βλέπουν στο βίντεο. Αυτό που ξέρω είναι ότι χρειάζεται χρόνος προσαρμογής για τα πάντα, πρέπει να το δουλέψουν το θέμα και το να βελτιώσουν γιατί όπως το πάμε, δεν ξέρω πότε θα τελειώνουν τα παιχνίδια...».


Για το ματς: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο οργανωμένοι, στο πρώτο παίξαμε όπως με την Λάτσιο στο Σούπερ Καπ. Σήμερα ήταν σημαντικό να νικήσουμε για να πάμε με δύο νίκες στην πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος. Πριν ένα μήνα αρχίσαμε να δουλεύουμε, είναι λογικό να μην είμαστε φρέσκοι αυτή την περίοδο».

Για τον Ντιμπάλα: «Ο Πάουλο γίνεται ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής και έχει περιθώρια βελτίωσης. Μπορεί να κάνει ακόμη καλύτερες εμφανίσεις με την ποιότητα που έχει. Είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον ίδιο, πρέπει να κάνει ένα σπουδαίο Champions League».

Για τον Κεϊτά Μπαλντέ: «Είναι ποδοσφαιριστής της Λάτσιο, τι να πω;».

Πάντως, η ατάκα του Μαξ για τον Ντιμπάλα στο Champions League δείχνει ξεκάθαρα πως τόσο ο ίδιος ο προπονητής αλλά κυρίως η διοίκηση περιμένει περισσότερα φέτος από τον Αργεντίνο άσο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου