9 Αυγ 2017

Το Νο 10 της Γιουβέντους βρήκε νέο κάτοχο!

Φήμες που κυκλοφορούσαν ήθελαν τη Γιουβέντους να βρήκε τον νέο κάτοχο του Νο 10.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Πάουλο Ντιμπάλα! Οι μπιανκονέρι πρότειναν στον Αργεντίνο να αφήσει το Νο 21 και να πάρει το Νο 10, θέλοντας έτσι να στείλουν μήνυμα για τα επόμενα χρόνια.


Το γεγονός ότι η Γιουβέντους έδωσε στον Ντιμπάλα το Νο 10 αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος το δέχτηκε, σημαίνει ότι μπαίνει σε εφαρμογή αυτό που όλοι συζητούσαν πριν την ανανέωση του συμβολαίου του.



Ο Ντιμπάλα έχει επιλεγεί ως η εικόνα της Γιουβέντους των επόμενων χρόνων.


3 σχόλια:

  1. Το 10 έπρεπε να δοθεί στον ανερχόμενο αστέρα του ιταλικού ποδοσφαίρου τον Μπερναρντέσκι. Κι ας είναι η πρώτη του χρονιά. Οι μεγάλες ομάδες φτιάχνουν τους σταρ του μέλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια λέγαμε και για Πογκμπα και ξέρουμε την κατάληξη. Χρειαζόμαστε να εστιάσουμε στο παρόν και όχι στο κοντινό μέλλον, γιατί κανείς δεν είναι πάνω από την Γιουβέντους...
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους πήρε αυτό που του αξίζει και έγινε με τη βούλα ο νεος ηγέτης. Καλό θα ηταν να δώσουν και το 7 στον Μπέρνα αν φύγει ο κολομβιανός. Αλλά ηταν πολύ νωρίς να πάρει το δέκα αν και ιταλός και όχι ο άνθρωπος που ηγείται αυτή τη στιγμή και αγωνιστηκά και σε διαφήμιση. FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή