9 Αυγ 2017

Ο κόσμος της Γιούβε έστειλε μήνυμα από την πρεμιέρα

Σε ένα γεμάτο Allianz Stadium θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, νέοι και παλιοί, την 1η αγωνιστική της Serie A.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε το πρώτο sold out της σεζόν. Ετσι, απέναντι στην Κάλιαρι (το Σάββατο 19/8 στις 19:00) οι εξέδρες θα κατάμεστες από ενθουσιασμό.


Ο κόσμος περιμένει τις κινήσεις της διοίκησης αλλά δεν περιμένει για να πάρει εισιτήριο για να δει τον Τζίτζι, την παλιά φρουρά και τους νεοφερμένους μπιανκονέρι. Δίψα και πάθος από την πρώτη αγωνιστική.


2 σχόλια:

  1. Μπράβο στους οπαδούς που έκαναν γεγονός το πρώτο sold out για φέτος.Πρέπει να υπάρξει μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη από όλους εμάς τους οπαδούς φέτος καθώς μετά από μία σεζόν σαν την περσινή με μια μεγάλη πίκρα στο τέλος (περισσότερο γιατί οι περισσότεροι παίκτες δεν τήρησαν το fino alla fine) δεν ειναι καθόλου εύκολο να επιστρέψουν στο 100% τους όλοι οι ποδοσφαιριστές,θυμίζω την περίπτωση της Ατλέτικο που μετά τον δεύτερο χαμένο τελικό με την Ρεαλ έπεσε παρα πολύ ψυχολογικά με αποτέλεσμα να βλέπουμε κατι κουλά αποτελέσματα πέρσι.FINO ALLA FINE FORZA JYVENTUS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή