4 Αυγ 2017

Το «ευχάριστο» για τον Μαρκίσιο που φέρνει ένα «δυσάρεστο»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει πει πως θα παίξει τη νέα σεζόν με 4-2-3-1 και γίνονται ήδη κάποιες συζητήσεις για το ποιοι μπορεί να καλύψουν αυτές τις θέσεις.

Μια από τις συζητήσεις δίνει (συνολικά και όχι αποκλειστικά για την ενδεκάδα) πόντους στον Κλαούντιο Μαρκίσιο και συγχρόνως χαλαρώνει την κουβέντα για την αγορά ενός έμπειρου μέσου.

Σύμφωνα με μια άποψη που διαρρέεται από το περιβάλλον της Γιουβέντους, χωρίς βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχει επιβεβαίωση αλλά ούτε και διάψευση, η διοίκηση σκέφτεται αν τελικά «πρέπει» να επενδύσει στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αν υπολογιστεί πως σε αυτή τη θέση οι μπιανκονέρι έχουν τον Μίραλεμ Πιάνιτς, τον Σάμι Κεντίρα, τον Ροντρίγκο Μπεντακούρ και τον υγιή Κλαούντιο Μαρκίσιο, φαίνεται πως καλύπτουν τις ανάγκες τους ακόμη κι αν φύγει ένας ή περισσότεροι από τους Λεμινά, Ρινκόν, Στουράρο.


Σε αυτή την ανάλυση έρχεται η περσινή ατάκα του Μπέπε Μαρότα για τον Μαρκίσιο που είχε χαρακτηρίσει την επιστροφή του από τραυματισμό ως «μια νέα υπογραφή». Το σίγουρο είναι πως ο Μαρκίσιο δίνει στη Γιούβε έναν ευχάριστο προβληματισμό.

Ή επενδύει αρκετά πάνω του χωρίς να πάρει κάποιον πρωτοκλασάτο στη θέση του, ή αγοράζει κάποιον ποδοσφαιριστή τύπου Ματουιντί για να έχει περισσότερο λύσεις. Ένα «ευχάριστο» που φέρνει ένα «δυσάρεστο» για το στρατόπεδο της Γιούβε αλλά κυρίως τους οπαδούς της που αγαπούν τον Κλαούντιο αλλά περιμένουν και έναν χαφ επιπέδου.


2 σχόλια:

  1. Οι ισπανοί γράφουν ότι η Γιούβε μπορεί να δεχτεί τα λεφτά της Μπάρτσα για τον Ντυμπάλα, ζητώντας και τους Αντρέ Γκόμεζ και Ραφήνια. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με Μαρκίζιο και το γατάκι τον Πιάνιτς που γατοποιήθηκε στην Ρόμα θα πάρουμε Τσάμπιονς Λίγκ; Του χρόνου εκτός Ρεαλ Γιουβε Μπαγερν θα έχουμε και την Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο + τη φιλόδοξη Παρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή