4 Αυγ 2017

Το αντιγιουβεντίνικο λάβαρο κρατάει ψηλά ο Καγιεχόν

Για τον… επαναστατικό ρόλο της Νάπολι μίλησε ο Χοσέ Καγιεχόν.

Ο Αργεντίνος παίκτης των παρτενοπέι με δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport υπερηφανεύτηκε για την ομάδα του σε σχέση με τη Γιούβε λέγοντας: «είμαστε ένα κλαμπ αντιγιουβέντους και θα κρατήσουμε αυτό το ρόλο».

Στη συνέχεια έστειλε μήνυμα στους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ιταλίας. «Διαθέτουμε μια εξαιρετική ομάδα και μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη Γιουβέντους σε όλα τα επίπεδα, είναι ξεκάθαρο αυτό».


Για την μεταγραφή του Μπονούτσι, ο… αντιγιουβεντίνος Καγιεχόν δεν τα βλέπει και τόσο μαύρα «Τον εκτιμώ και είναι ένας ισχυρός αμυντικός. Στη Γιουβέντους όμως υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να κάνουν όσα έκανε ο Μπονούτσι», είπε.

Σχετικά με το νέο πρωτάθλημα, αρκέστηκε στο «η Μίλαν θα είναι μια άλλη ομάδα, όλοι οι παίκτες που πήρε είναι επιπέδου. Η Ιντερ και η Ρόμα θα είναι, επίσης, ανταγωνιστικές».


2 σχόλια:

  1. Το λάβαρο το δικο του να δούμε πότε θα κρατήσει ψηλά... χαχα Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά μην κάνουμε την τρίχα-τριχιά... δεν έδωσε όρκους μίσους όπως φάνηκε και με αυτό που είπε για την άμυνά μας.. αλλιώς θα έβρισκε δικαιολογίες και θα μας έκραζε. Ο αρθρογράφος εννοεί ως αντί-Juventinικο λάβαρο το ότι θεωρεί την Napoli αντίβαρο της ομάδας μας.. Ως η άμεση ανταγωνίστρια. Βλ. περιπτώσεις εκφράσεων όπως αντι-Bonucci ή αντι-Pogba...

    #ForzaJuve #FinoAllaFine #Le6ends

    ΑπάντησηΔιαγραφή