12 Αυγ 2017

Αυτή θα είναι η απρόσμενη «μεταγραφή» της Γιούβε

Ο Μάρκο Πιάτσα μπορεί να είναι η μεγάλη μεταγραφή της Γιουβέντους, λέει ο μάνατζερ του.

Ο Κροάτης εξτρέμ δουλεύει καθημερινά στο Βινόβο συνεχίζοντας την αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς, με την πρώτη του σεζόν στη Γιούβε να χάνεται λόγω περόνης (αρχικά) και χιαστών (μετά). Οπως και να έχει, αυτό δεν τον πτοεί, αν κρίνουμε και από τα λόγια του Μάρκο Ναλέτιλιτς.

«Μπορεί να είναι ο Μάρκο η μεγάλη μεταγραφή της νέας σεζόν. Νιώθει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή, της διοίκησης, όλων στη Γιουβέντους. Ποτέ δεν υπήρξε σκέψη από την πλευρά του κλαμπ για να τον παραχωρήσει κάπου με δανεισμό, παρά το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα. Η Γιούβε δεν θέλησε ποτέ να κάνει τέτοια συζήτηση», είπε αρχικά ο μάνατζερ του Πιάτσα, ο οποίος ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι μπιανκονέρι πήραν κι άλλους παίκτες για μπροστά.


«Ο Μάρκο δεν φοβάται τον ανταγωνισμό. Αντιθέτως, του αρέσει το γεγονός ότι η Γιουβέντους ενισχύθηκε και με άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μπροστά γιατί θα καταφέρει κι αυτός να βελτιώνεται μέσα από τις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, ο Πιάτσα μπορεί να ανταποκριθεί σε δύο-τρεις ρόλους. Εξτρέμ, δεύτερος επιθετικός, ελεύθερος πίσω από τον φορ...», απάντησε ο μάνατζερ, από τον οποίο ζητήθηκε η εκτίμηση του για το αν θα είναι ή όχι ο Πιάτσα στην λίστα για τη φάση των ομίλων του Champions League.

«Αυτό δεν το ξέρω, θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Αν είναι έτοιμος, θα είναι στη λίστα. Αν κριθεί ότι δεν θα είναι έτοιμος, δεν θα είναι στη λίστα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου