20 Αυγ 2017

«Εκνευρίζομαι όταν ο Μάντζουκιτς έχει μια κακή βραδιά, όταν είμαστε υπό πίεση βασιζόμαστε πάνω του ως ένα βαθμό»

Ο Μαξ Αλέγκρι δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Γιουβέντους στο 3-0 επί της Κάλιαρι στην πρεμιέρα.

Οι μπιανκονέρι μπήκαν όπως έπρεπε στο πρωτάθλημα, αν και ο προπονητής είχε κάποια παράπονα για την αμυντική συγκέντρωση στο πρώτο ημίωρο. «Χρειαζόμασταν μια δυνατη εμφάνιση μετά το Σούπερ Καπ, αν και δεν ήμασταν σταθεροί και στα 90 λεπτά. Σήμερα αμυνθήκαμε καλά μετά το πέναλτι, γιατί μέχρι τότε δεν κάναμε όλα όσα έπρεπε αμυντικά» είπε αρχικά ο Αλέγκρι, ο οποίος σχολίασε τον καταλογισμό του πέναλτι μέσω του βίντεο.

«Περίμενα να αποφασίσει ο διαιτητής, έδωσε πέναλτι, αλλά ευτυχώς ο Μπουφόν είναι πάντα ο Νο 1 και μας έβγαλε από αυτή την κατάσταση. Κόντρα στη Λάτσιο το δεύτερο γκολ του Ιμόμπιλε ήταν παρόμοιο με τη φάση του πέναλτι, αφού δώσαμε στον παίκτη 10 μέτρα χώρο για να σεντράρει. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Γενικά, όμως, διαχειριστήκαμε καλά το ματς και είμαι χαρούμενος για αυτό που είδα».


Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για το τι αλλάζει σε ό,τι αφορά το παιχνίδι από πίσω τώρα που δεν υπάρχει ο Μπονούτσι, ο Μαξ είπε ότι «έχουμε ταλαντούχους παίκτες, παίζουν στη Γιουβέντους, μπορούν να κάνουν παιχνίδι από πίσω, πρέπει να βελτιωθούμε στις κινήσεις των χαφ και των επιθετικών και όλα θα γίνουν», για να κλείσει με ένα σχόλιο για Ματουιντί, Μάντζουκιτς και 4-3-3.

«Μπορούμε να παίξουμε με δύο στο κέντρο, με τρεις ή και με... 3,5. Οι αλλαγές βοήθησαν πολύ, όταν μπορείς να βάλεις ως αλλαγές τον Ματουιντί ή τον Κεντίρα, προφανώς αυτό κάνει τη διαφορά. Ο Μάντζουκιτς μας δίνει σωματική δύναμη τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Οταν είμαστε υπό πίεση, βασιζόμαστε πάνω του ως ένα βαθμό. Είναι ένας σημαντικός παίκτης και εκνευρίζομαι όταν έχει μια κακή βραδιά, όπως σε κάποιο φιλικό ή στο Σούπερ Καπ με την Λάτσιο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου