29 Αυγ 2017

Υπόκλιση στη Γιούβε από τον Ματουιντί που είναι έτοιμος για μια δεύτερη ζωή

«Πανεπιστήμιο του ποδοσφαίρου», χαρακτήρισε τη Γιουβέντους ο Μπλες Ματουιντί.

Ο Γάλλος χαφ μίλησε στην L’Equipe με αφορμή τους αγώνες της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα σχόλιο και για τους μπιανκονέρι.

«Επέλεξα τη Γιουβέντους γιατί είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, ένα πανεπιστήμιο του ποδοσφαίρου. Το να υπογράψω στους μπιανκονέρι ήταν επιθυμία μου, γιατί εδώ μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο παρά τα 30 μου χρόνια. Μου είπαν ότι εδώ θα βρω μια δεύτερη ζωή. Είμαι έτοιμος. Η Γιούβε με ήθελε και πέρυσι, άρα το γεγονός ότι αυτός γάμος έγινε τελικά, σημαίνει ότι ήταν το πεπρωμένο μου», είπε αρχικά ο Ματουιντί, ο οποίος ρωτήθηκε αν του είπαν και τι του είπαν οι Πατρίς Εβρά και Πολ Πογκμπά για τη Γιουβέντους.


«Βασικά είχαν προσπαθήσει από το περσινό καλοκαίρι να με πείσουν για τη Γιούβε. Είμαι ευτυχισμένος ως μπιανκονέρο και είναι πολύ όμορφο επειδή είναι μαζί μου και η οικογένεια μου. Ολα είναι υπέροχα. Μετά την παρουσίαση μου στους δημοσιογράφους, ξεναγήθηκα στο μουσείο της Γιουβέντους. Είναι απλά φανταστικό», ήταν το σχόλιό του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου