3 Αυγ 2017

Ο φίλαθλος της Γιουβέντους που έκανε τον αντιγιουβεντίνο Ναϊνγκολάν να δείχνει… σοβαρός!

Κανόνας Νο 1. Όταν φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους, δε ζητάς αυτόγραφο από τον Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Κανόνας Νο 2. Όταν φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους, δε ζητάς αυτόγραφο από τον Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Κανόνας Νο 3: Δες τους κανόνες Νο 1 και Νο 2. Ο φίλαθλος της Γιουβέντους στην Αμερική, φορώντας την κίτρινη εμφάνιση της Γιούβε, ζήτησε αυτόγραφο από τον Βέλγο ποδοσφαιριστή της Ρόμα την ημέρα του φιλικού των δύο ομάδων στα μέρη του.

Ο Ναϊνγκολάν είναι ένας μεγάλος αντιγιουβεντίνος. Το δηλώνει όπου κι αν βρεθεί, με κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Και φέρθηκε στον φίλαθλο της Γιουβέντους… αυθεντικά. Δεν τους έδωσε αυτόγραφο.


Ο φίλαθλος (ενώ έκρυβε όλη την ώρα με το χέρι του το σήμα της ομάδας του), παρακαλούσε τον Ναϊνγκολάν. Και εκείνος του απάντησε: Αγαπάς το ποδόσφαιρο όμως τη λάθος ομάδα φίλε... Εγώ είμαι διαφορετικός από τους υπόλοιπους.


Βρέθηκε κάποιος που έκανε τον Ναϊνγκολάν να δείχνει σοβαρός. Και αυτός ήταν ο συγκεκριμένος φίλαθλος της Γιουβέντους. Αυτά έχουν οι περιοδείες σε χώρες που το ποδόσφαιρο δεν κυλά στο αίμα τους.

3 σχόλια:

  1. Όντως δεν γίνεται να ζητάς αυτόγραφο από παίκτη άλλης ομάδας και κυρίως ανταγωνίστριας!ο συγκεκριμένος είναι μεγάλο σίχαμα λόγω δηλώσεων και προκλήσεων.μάλλον κι αυτός είναι σαν τον φλορεντσι..ζηλιάρης!με 0 τίτλους λογικό είναι να βγάζει κομπλεξ!
    Γιάννης Θεσ/νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σεβασμος στην αυθεντικοτητα και τον ρομαντισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ρε κόμπλεξ...Δεν πειράζει, θα σε μοντάρουμε και φέτος Ράτζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή