15 Αυγ 2017

Το στοίχημα που βάζει ο Ντε Λαουρέντις

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι τόσο σίγουρος ότι η Νάπολι θα πάρει το πρωτάθλημα, ώστε να βάζει ακόμη και στοίχημα!

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, το οποίο είναι από τα πιο έγκυρα Μέσα σε ιταλικό και όχι μόνο επίπεδο, ο πρόεδρος των παρτενοπέι βρέθηκε σε μια εκδήλωση και στο περιθώριο αυτής, είπε: «Το scudetto φέτος είναι δικό μας και βάζω και στοίχημα με όποιον θέλει».


Η Νάπολι, λίγες ώρες μετά, διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο Ντε Λαουρέντις είπε κάτι τέτοιο αλλά το ANSA... διέψευσε την διάψευση των Ναπολιτάνων, επαναλαμβάνοντας ότι ο Αουρέλιο το είπε. Μακάρι να έχουν αυτή τη νοοτροπία στον νότο...


1 σχόλιο:

  1. Δύσκολο να το ξαναπάρει φέτος η Γιουβε, ώρα να σπάσει το σερί, ως που θα φτάσει... Και ποια είναι ποιο έτοιμη να το πάρει; Η Μίλαν η Ρόμα ή η Νάπολι; Καλά τα λέει ο πρόεδρας. Νομίζω ότι η Γιουβε θα ρίξει πολύ μυαλό στο τσαμπιονς λιγκ φέτος και αυτό συν τον ιταλικό κορεσμό θα της στοιχίσει το πρωτάθλημα. Την έχω όμως στα φαβορί για το τσου λου στο οποίο βλέπω out την Ρεάλ για τους ίδιους λόγους που θα είναι η Γιουβε στο καμπιονάτο, ερωτηματικό η Μπάρτσα η οποία μπαίνει σε τροχιά επιστροφής στα πριν 2009 χρόνια, επίσης δεν βλέπω ΠΑΛΙ ισπανούς να το σηκώνουν. Η Μπάγερν δεν με ενθουσιάζει αλλά έχει 2η χρονιά Αντσελότι που θα είναι δική του η φετινή της έκδοση. Οι άγγλοι θα είναι απρόβλεπτοι με Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο όχι με Πεπ, η Σίτι με το ζόρι θα ξαναπάει ημιτελικό είναι μεγαλύτερη λουζερ από την Παρί. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η Παρί που πλέον είναι... κυριολεκτικά γκαλάκτικος 1ης γραμμής. Από φέτος θα δούμε σταδιακά και την επιστροφή του μεγάλου Αίαντα με την νέα του φουρνιά που σίγουρα θα το ξανασηκώσει στα επόμενα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή