17 Αυγ 2017

Το όριο που ξεπέρασε ο Μπονούτσι και ποιοι κάνουν κουμάντο στα αποδυτήρια της Γιουβέντους

Με αφορμή τα όσα είπε πριν λίγα 24ωρα ο Λεονάρντο Μπονούτσι για την αποχώρηση του από τη Γιουβέντους, ας δούμε τι λέει και ένας δημοσιογράφος του Sky Italia.

Ο νέος αρχηγός της Μίλαν επιχείρησε ουσιαστικά να ρίξει όλη την ευθύνη στους μπιανκονέρι, αν και οι Μπέπε Μαρότα και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχουν προσπαθήσει να είναι κύριοι μαζί του στις δηλώσεις τους, για το γεγονός ότι έφυγε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάσιμο Μαριανέλα του Sky Italia, πάντως, το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν βαρύ για τον Μπονούτσι με δική του ευθύνη.

«Ο Μπονούτσι έφυγε από τη Γιουβέντους γιατί ξεπέρασε ένα συγκεκριμένο όριο. Και αφού το ξεπέρασε, έγινε πρόβλημα για τα αποδυτήρια από εκεί κι έπειτα. Ο leader της Γιουβέντους ήταν και είναι ο Μπουφόν, ο Μάντζουκιτς είναι ένας σιωπηλός leader ενώ ο Μαρκίζιο έχει σημαντική βαρύτητα στα αποδυτήρια των μπιανκονέρι» ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου.


Κάποια στιγμή, βέβαια, καλό θα είναι να μάθουμε με λεπτομέρειες τι όριο ξεπέρασε ο Μπονούτσι και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα ώστε να γίνει βαρύ το κλίμα για αυτόν στα αποδυτήρια.

Σχετικά θέματα

Ο Μπονούτσι μιλάει για τη στιγμή που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση από τη Γιουβέντους. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ρίχνει στη Γιουβέντους και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι την ευθύνη για την αποχώρηση του. Διαβάστε περισσότερα »




1 σχόλιο: