19 Αυγ 2017

«Ισως ο πλανήτης Γιουβέντους είχε λίγο σεβασμό στη δύναμη της Ρεάλ…»

Ο τελικός του Κάρντιφ και η απώλεια του Champions League, με το σκορ και τον τρόπο που τελικά ήρθε αυτή η ήττα, δεν έχει βγει από το μυαλό κανενός στη Γιουβέντους.

Δεν έχει περάσει παρά μία ημέρα από τότε που ο Πάουλο Ντιμπάλα μιλούσε για τον εφιάλτη (του τελικού) και πώς θα τον διορθώσει.

Δηλώσεις για τη Ρεάλ και τον τελικό στην Ουλία έκανε και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στο «παλάτι» των Ανιέλι, στη Villar Perosa. Για το ματς της 3ης Ιουνίου ρωτήθηκε και την παραμονή της πρεμιέρας του ιταλικού πρωταθλήματος.


Ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε, εκ νέου, αναλυτικά, και να τι είπε. «Για το Champions League εξαρτώνται όλα από το πρωτάθλημα, αν κάνουμε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και στο Champions. Είναι δύο πράγμα που συνδέονται το ένα με το άλλο. Οταν χάσαμε στο Κάρντιφ υπήρχε τεράστια απογοήτευση, ίσως ο πλανήτης Γιουβέντους είχε λίγο σεβασμό στη δύναμη της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ μας νίκησε σε αυτό τον τελικό επειδή ήταν πιο δυνατή, μία ομάδα που είναι έξι σερί χρονιές στους ημιτελικούς και παίρνει το τρόπαιο τρεις φορές σε τέσσερα χρόνια δεν μπορεί να είναι αουτσάιντερ στον τελικό. Χάσαμε επειδή η Ρεάλ ήταν πιο δυνατή. Για 50 λεπτά το ματς ήταν ισορροπημένο, μετά μας σκότωσαν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου