24 Αυγ 2017

Η κίνηση που θα «βόλευε» τη Ρόμα ώστε να πάρει η Γιούβε τον Στρούτμαν

Αντικρουόμενα είναι τα τελευταία ρεπορτάζ σε ό,τι αφορά τον Κέβιν Στρούτμαν και τον Χουάν Κουαδράδο.

Στη Ρόμα υποστηρίζουν ότι ο Ολλανδός χαφ δεν πωλείται αλλά αυτό δεν έχει ειπωθεί επισήμως από τον Μόντσι ή κάποιον άλλο παράγοντα των τζαλορόσι, με αποτέλεσμα ο Τύπος της Ρώμης να... φοβάται ότι το θέμα είναι ανοιχτό και να καλεί τη διοίκηση της Ρόμα να διαψεύσει επισήμως ότι υπάρχει περίπτωση πώλησης του Στρούτμαν.

Ειδικά από την στιγμή που κυκλοφορούν σενάρια, σύμφωνα με τα οποία η Γιουβέντους ενημέρωσε τους Ρωμαίους ότι προτίθεται να συμπεριλάβει στην πρόταση της τον Κουαδράδο, ο οποίος κοστολογείται στα 30 εκατ. ευρώ και για τον οποίο ενδιαφέρονται οι τζαλορόσι αφού ψάχνουν εξτρέμ.


Την ίδια ώρα, πάντως, υπάρχουν και ρεπορτάζ που θέλουν τους τζαλορόσι να έχουν αποφασίσει ότι δεν θα πουλήσουν με τίποτα τον Ολλανδό και ειδικά στη Γιουβέντους, φοβούμενοι όχι μόνο το πόσο θα αποδυναμωθεί η ομάδα αλλά και τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν από την πλευρά των οπαδών.

Εκτός κι αν γίνει γνωστό, ξαφνικά, ότι ο μάνατζερ του Στρούτμαν είναι σε συζητήσεις με τους μπιανκονέρι, οπότε όλες οι κατηγορίες θα πέσουν πάνω στον ποδοσφαιρική και η διοίκηση της Ρόμα θα μπορέσει πιο εύκολα να συζητήσει με τη Γιούβε. Μια κίνηση που θα «βόλευε» αρκετά και τις δύο ομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου