21 Αυγ 2017

Ο πατέρας του Μαρκίζιο μιλάει μετά τις φήμες για μεταγραφή του Κλαούντιο και λέει πότε «μπορεί να σκεφόνταν να φύγει»

Ο πατέρας του Κλαούντιο Μαρκίζιο πήρε θέση για τις φήμες που ξέσπασαν σχετικά με ενδιαφέρον της Μίλαν.

Σενάρια της Gazzetta dello Sport θέλουν τους μπιανκονέρι να σκέφτονται την πώληση του «Principino» ενώ η Rai Sport το προχώρησε κι άλλο το θέμα, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους ροσονέρι.

Για όλα αυτά πάντως, τόσο για πώληση όσο και για την Μίλαν, ο Μαρκίζιο δεν ξέρει κάτι, όπως ξεκαθάρισε με δήλωσή του στο calciomercato.it ο πατέρας του, Στέφανο.

Αναλυτικά η δήλωση.


«Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό. Δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι φήμες. Μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, πριν δύο χρόνια υπογράψαμε 5ετές συμβόλαιο και έχουμε άλλα τρία μπροστά μας. Για τα υπόλοιπα θα πρέπει να ρωτήσετε τη Γιουβέντους, αλλά μίλησα μαζί τους πριν τρεις μέρες και δεν μου είπαν τίποτα. Ολα αυτά για την Μίλαν είναι φήμες.

Δύο πράγματα είναι σίγουρα, ότι ο Κλαούντιο είναι καλά και ότι θέλει να παίζει. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο η Γιούβε αγοράζει αρκετούς παίκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φεύγει ο Κλαούντιο. Αν περνούσαν μήνες χωρίς να παίζει, μπορεί να σκεφτόμασταν να φύγει του χρόνου αλλά ο Αλέγκρι τον είχε κανονικά στην 11άδα το Σάββατο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου