11 Αυγ 2017

Κεντίρα: Κρίμα που κάποιοι έφυγαν αλλά η ομάδα είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι

Η Γιουβέντους είναι καλύτερη ομάδα, παρά τις αποχωρήσεις των Λεονάρντο Μπονούτσι και Ντάνι Αλβες, σύμφωνα με τον Σάμι Κεντίρα.

Η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή, οι μπιανκονέρι δεδομένα θα κάνουν 1-2 κινήσεις ακόμη αλλά και να μην τις κάνουν, θα είναι καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι.

Αυτό πιστεύει ο Κεντίρα, ο οποίος έστειλε το μήνυμα του, μέσω social media, ενόψει της έναρξης της φετινής σεζόν με το κυριακάτικο Σούπερ Καπ κόντρα στη Λάτσιο.

«Επιστρέφουμε στο γήπεδο την Κυριακή, μετά την προετοιμασία είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Λάτσιο και είναι η πρώτη ευκαιρία για να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το ιταλικό Σούπερ Καπ», έγραψε αρχικά.


«Κρίμα για το γεγονός ότι κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές έφυγαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, οι νέοι που ήρθαν προσθέτουν σπουδαία ποιότητα και ενέργεια, λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Είμαστε η Γιουβέντους, ο στόχος μας είναι να παλεύουμε πάντα σε όλα τα μέτωπα για τους τίτλους», ήταν ολόκληρο το μήνυμα του Γερμανού χαφ.


1 σχόλιο: