28 Αυγ 2017

Συγκλονιστικό μήνυμα από Σπινατσόλα: Υπάρχουν τρένα που ίσως περνούν μόνο μία φορά κι εσείς μου ζητάτε να μην ονειρεύομαι;

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα, λίγα 24ωρα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, κάνει σαφές ότι θέλει να επιστρέψει άμεσα στη Γιουβέντους.

Ο Μπέπε Μαρότα είπε ότι ο 24χρονος πλάγιος μπακ θα παραμείνει στην Αταλάντα και για τον δεύτερο χρόνο του δανεισμού του αλλά ο ποδοσφαιριστής θέλει τη Γιούβε και το ξεκαθάρισε με όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Λυπάμαι. Λυπάμαι αν κάποιος αισθάνθηκε προσβεβλημένος, γιατί όποιος με γνωρίζει ξέρει πρώτα από όλα τι άνθρωπος είμαι και με τι αξίες. Το να μπορέσω να επιστρέψω στη Γιουβέντους στα 24 μου χρόνια είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου. Ενα όνειρο για το οποίο ίδρωσα και πάλεψα, το οποίο έψαχνα πάντα και επιτέλους θα είναι πραγματικότητα μετά από χρόνια δανεισμών και θυσιών.


Το Μπέργκαμο, η Αταλάντα και οι οπαδοί της, η οικογένεια Περκάσι, ο μίστερ Γκαμπερίνι και κάθε ποδοσφαιριστής αλλά και μέλος του σταφ υπήρξαν καθοριστικοί για μένα μέχρι να δω αυτό το όνειρο επιτέλους μπροστά μου. Και θα τους ευχαριστώ πάντα. Το Μπέργκαμο με υποδέχθηκε, με έκανε να ωριμάσω και να βελτιωθώ, με υποστήριξε και με βοήθησε. Είμαι και πάντα θα είμαι ευγνώμων στην Αταλάντα, είτε μείνω είτε όχι ποδοσφαιριστής της.

Γιατί είμαι επαγγελματίας και γιατί είμαι χαρούμενος φορώντας αυτά τα χρώματα, με τα οποία κάναμε σπουδαία πράγματα την περσινή σεζόν και θα συνεχίσω να είμαι ό,τι κι αν συμβεί. Μην μου ζητάτε, όμως, να σταματήσω να ονειρεύομαι. Γιατί υπάρχουν τρένα που ίσως περνούν μόνο μία φορά στη ζωή και τώρα θα κάνω τα πάντα για να ανέβω σε αυτό, πάντα με την Αταλάντα στην καρδιά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου