6 Αυγ 2017

Αν και η Γιούβε ανέβασε την προσφορά της για τον Κεϊτά Μπαλτέ, ο «σκληρός» Λοτίτο μπορεί να την πατήσει

Τη στιγμή που ο Κεϊτά Μπαλτέ απορρίπτει προτάσεις από άλλους ιταλικούς συλλόγους, η Γιούβε έκανε μια καλύτερη προσφορά στη Λάτσιο.

Ο Μπέπε Μαρότα έχει παραδεχθεί πως θέλει να φέρει στο Τορίνο τον ποδοσφαιριστή της Λάτσιο αλλά ο Κλαούντιο Λοτίτο είναι ένας σκληρός διαπραγματευτής.

Τα τελευταία ρεπορτάζ κάνουν λόγο πως ο Κεϊτά Μπαλτέ έχει απορρίψει προτάσεις από Μίλαν, Ιντερ και Μονακό γιατί θέλει να πάει στη Γιουβέντους. Τα σχέδια του μικρού μπλοκάρουν τα σχέδια του Λοτίτο, ο οποίος τώρα θέλει να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από τους μπιανκονέρι.


Η Γιούβε αύξησε την προσφορά της και σύμφωνα με την εφημερίδα Il Messaggero δίνει στη Λάτσιο 20 εκατ. ευρώ συν 5 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους. Η πλευρά των λατσιάλι ζητάει 30 εκατ. ευρώ (στη χειρότερη 28 εκατ. ευρώ γράφει η εφημερίδα), οπότε βλέπει κάποιος πως υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το μοναδικό διαπραγματευτικό χαρτί που έχει η Γιουβέντους στην περίπτωσή του Μπαλτέ είναι πως μπορεί να τον πάρει του χρόνο ως ελεύθερο και να μην βάλει ο Λοτίτο στα ταμεία της Λάτσιο τίποτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου