30 Αυγ 2017

Μετανιώνει ο Μαρότα και η Γιουβέντους που δεν πήρε τον Σικ και τον Κεϊτά;

Ο Μπέπε Μαρότα καθησύχασε τους πάντες για τον Κεντίρα, «κλείδωσε» τον Ασαμόα στο Τορίνο, σχολίασε τις περιπτώσεις Σικ-Κεϊτά και αρνήθηκε να... βαθμολογήσει τη μεταγραφική καμπάνια της Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sky Italia ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπένεντικτ Χέβεντες.

Για τον Κεντίρα: «Υπήρξε επικοινωνία του ιατρικού επιτελείου μας με την Γερμανία, δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν υπάρχει ανησυχία».

Για το αν ο Χέβεντες είναι η τελευταία μεταγραφή της Γιουβέντους: «Νομίζω ναι, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για το ρόστερ που θέτουμε στη διάθεση του Αλέγκρι. Δεν περιμένω, επομένως, να γίνει κάτι άλλο στις τελευταίες 24 ώρες».

Για τον Ασαμόα και αν θα πουληθεί στη Γαλατασαράι: «Λέμε πάντα ότι αν ένας παίκτης ζητήσει μεταγραφή, κάνουμε αυτό που πρέπει αλλά δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα γιατί μας το ζήτησε αργά. Είμαστε 48 ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και δεν έχουμε τη δυνατότητα να τον αντικαταστήσουμε. Καταλαβαίνω, αν το δούμε ανθρώπινα, τον Ασαμόα αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Κουάντβο θα συνεχίσει να δουλεύει πολύ καλά και θα είναι και φέτος τόσο σημαντικός για εμάς όσο και τα προηγούμενα χρόνια».


Για το αν μετανιώνουν στη Γιούβε για τις περιπτώσεις Σικ και Κεϊτά: «Απολύτως όχι. Είχαμε κάνει σαφές εξαρχής ότι για εμάς υπάρχουν οι ανάγκες και οι ευκαιρίες. Αυτά που έπρεπε να κάνουμε, τις ανάγκες που είχαμε δηλαδή, το κάναμε. Από εκεί και πέρα, μιλάμε για ευκαιρίες, όπως ήταν για παράδειγμα ο Κεϊτά με δεδομένο ότι είχε μόνο ένα χρόνο συμβολαίου με την Λάτσιο. Κάναμε την πρόταση μας στον Λοτίτο, δεν την δέχθηκε, Ok. Ηταν και λίγο τυχερός που βρήκε την πρόταση από την Μονακό. Μπράβο στον Λοτίτο και καλή τύχη στον Κεϊτά».

Για τον βαθμό που βάζει στην φετινή μεταγραφική καμπάνια της Γιουβέντους: «Δεν ξέρω, δεν εξαρτάται από μένα αυτό. Οταν μια ομάδα είναι ήδη δυνατή και στην τελευταία σεζόν πέτυχε το μάξιμουμ σε όλες τις διοργανώσεις, μας έλειψε βέβαια το κερασάκι στην τούρτα αλλά στον τελικό ήμασταν, φτάσαμε δηλαδή ως το τέλος και στις τρεις διοργανώσεις, σημαίνει ότι το ρόστερ είναι ήδη πολύ δυνατό. Και όταν έχεις τόσο δυνατό ρόστερ, μπορείς στην αρχή της νέας σεζόν, όπως κάναμε εμείς τώρα, να παρουσιαστείς στα πρώτα ματς με την περσινή ομάδα. Από εκεί και πέρα, προσθέσαμε τρεις ποδοσφαιριστές όπως οι Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα και Μπερναρντέσκι, οι οποίοι δίνουν κι άλλη ποιότητα, ενώ ο Ντε Σίλιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα αποδειχθεί χρήσιμος στη διάρκεια της σεζόν. Υπολογίζοντας τα πάντα, είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που κάναμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου