19 Αυγ 2017

Χύμα τα είπε ο Αλέγκρι στον Ντε Σίλιο: Εκανε δυο καλές χρονιές και μετά χάθηκε λίγο

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον Ματιά Ντε Σίλιο.

Ο προπονητής της Γιουβέντους που όταν θέλει να πει κάτι το λέει, χωρίς να υπολογίζει το κόστος των δηλώσεών του, ρωτήθηκε για την κατάσταση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλαν.

«Ο Ντε Σίλιο ήταν παίκτης μου για δύο χρόνια και είχε κάνει δύο καλές σεζόν», είπε αρχικά ο Μαξ και συμπλήρωσε όλο νόημα: «Μετά χάθηκε λίγο. Χρειάζεται να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, πρέπει να ξαναβρεί την σιγουριά του. Αυτός και ο Λιχτστάινερ μου δίνουν εγγυήσεις για τη θέση τους».


Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είμαι padre-padrone και δεν είναι στη λογική μου να έχω αυτό τον ρόλο. Είμαι προπονητής, δεν είμαι ο σκύλος-φύλακας. Η Γιουβέντους έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές που πρέπει να είναι υπεύθυνοι, ο στόχος μου είναι να κατακτήσω το 4ο σερί πρωτάθλημα στη Γιούβε και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να συνεχίσουν να νικάνε. Αν αυτό δεν γίνει, δύσκολα θα μπορέσουμε να κάνουμε μια σπουδαία σεζόν».


1 σχόλιο:

  1. Λιχστάινερ. Μαζί με Μπουφόν και Μπαρτζάλι οι πιο σταθερές αξίες της Γιουβε τα τελευταία χρόνια. Να τα λέμε για τον Ελβετό. Παιχτούρα άλλης εποχής, στα καλά του από τους ελάχιστους που θα έπαιζαν στις ομάδες του Λίπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή