1 Αυγ 2017

Η Γιουβέντους πιέζει ξανά την Αταλάντα για επιστροφή του Σπινατσόλα και κάποιοι το θεωρούν αρνητικό οιωνό

Για νέα πίεση προς της Αταλάντα για την υπόθεση του Λεονάρντο Σπινατσόλα, κάνει λόγο το Sky Sports.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι μπιανκονέρι θέλουν να πάρουν από φέτος τον Ιταλό αριστερό μπακ-χαφ στο Τορίνο, τη στιγμή που οι παράγοντες της ομάδας του Μπέργκαμο πατούν πάνω στη συμφωνία και θέλουν να τον επιστρέψουν του χρόνου.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Γιούβε αλλά έχει παραχωρηθεί, όπως και ο Ματία Καλντάρα, ως δανεικός στην Αταλάντα. Η πίεση των νταμπλούχων Ιταλίας να έρθει άμεσα πίσω ο Σπινατσόλα έχει κάνει κάποιους να σκεφτούν πως δεν τον θέλουν μόνο για αλλαγή του Αλεξ Σάντρο, αλλά μήπως τελικά φύγει ο Βραζιλιάνος.


Μην ξεχνάμε τι είχε πει πριν ένα μήνα ο μάνατζερ του Ιταλού: «Θα ήταν ονειρική κίνηση για τη Γιουβέντους να πουλήσει τον Αλεξ Σάντρο. Πλήρωσαν 26 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν και αν η Τσέλσι προσφέρει 70 εκατ. ευρώ μπορεί, η πώληση μπορεί να είναι μεγάλη κίνηση. Θα μπορούσαν, άλλωστε, να τον αντικαταστήσουν με έναν παίκτη εξίσου δυνατό, όπως είναι ο Σπινατσόλα».


1 σχόλιο:

  1. E δεν είναι; Για ποιο λόγο να καιγόμαστε να έχουμε σόνι και καλά 3 παίχτες στην ίδια θέση, σόνι και καλά φέτος, αφού του χρόνου θα τον έχουμε..;; Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή