11 Αυγ 2017

Μα είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια για την περίπτωση του Σπινατσόλα και την Αταλάντα

Εντύπωση προκαλεί το πως διατυπώνει πάντα ο ιταλικός Τύπος τις όποιες εξελίξεις στο θέμα του Σπινατσόλα.

Ο πλάγιος μπακ της Αταλάντα ανήκει στη Γιουβέντους, η οποία πέρυσι τον παραχώρησε με διετή δανεισμό αλλά θέλει να τον επαναφέρει άμεσα στο Τορίνο. Λογικό είναι να τον θέλει από τώρα η Γιούβε, λογικό είναι να θέλουν και οι μπεργκαμάσκι να τηρηθεί η περσινή συμφωνία και να κρατήσουν και φέτος τον παίκτη.


Αυτό που δεν μας φαίνεται λογικό, είναι να διαβάζουμε καθημερινά ότι η Γιουβέντους δίνει μάχη για να πείσει την Αταλάντα... Τι μάχη δηλαδή;

Και με κάθε σεβασμό στους μπεργκαμάσκι, οι οποίοι δουλεύουν πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα, αλλά επί Μότζι για παράδειγμα, δεν θα διαβάζαμε ποτέ για μάχη. Θα διαβάζαμε, απλά, ότι αύριο πρωί ο Σπινατσόλα θα είναι στο Τορίνο.


1 σχόλιο:

  1. Χαίρομαι που δίνετε εύσημα στον lucky Luciano! Μπορεί να είχε χίλια στραβά που μας έφεραν πολλά δεινά, αλλά σίγουρα είχε πυγμή και όλοι κάνανε τουμπεκί. Η γιουβε είχε μια επιβλητική εικόνα και στο εγχώριο και στο διεθνές σκηνικό. Σήμερα, αυτό αποτελεί απλά ένα μακρινό παρελθόν. Οποιαδήποτε ομάδα θέλει μπορεί να έρθει και να αγοράσει όποιον παίχτη μας θέλει. Ακόμη και οι πολύ μικρές ομάδες βγάζουν γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή