6 Αυγ 2017

Η λίστα με τους τρεις μέσους και οι κινήσεις-γρίφος του Μαρότα

Την ώρα που η Γιουβέντους έδινε το φιλικό με την Τότεναμ, ο Μπέπε Μαρότα δε σκεφτόταν τι θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές στο Γουέμπλεϊ.

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες των μπιανκονέρι ξεκινούν αρχικά την Κυριακή 13/8 με τον τελικό του Σούπερ Και Ιταλίας και εν συνεχεία με την πρώτη αγωνιστή.

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους κοιτάζει τρεις περιπτώσεις, με τον κατάλογο των υποψηφίων να είναι ίδιος: Εμρέ Τσαν, Μπλες Ματουιντί και Στίβεν Ενζονζί.

Οι πρώτοι δύο μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι και οι περιπτώσεις τους έχουν ξεχωριστές ιδιαιτερότητες. Τον Τσαν δε θέλει να τον αποχωριστεί ο προπονητής της Λίβερπουλ, το Ματουιντί τον πουλάει η Πάρι με ένα ποσό που από πλευράς Γιουβέντους κρίνεται μη… φιλικό.


Σε ό,τι αφορά τον Στίβεν Ενζονζί, η ρήτρα του παραμένει στα 40 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δεν προτίθεται να δώσει η Γιουβέντους.

Οι κινήσεις του Μαρότα είναι ένας γρίφος καθώς κανείς δεν μπορεί να με σιγουριά πως θα κάνε κίνηση για μεταγραφή αλλά ούτε πως θα αφήσει την ομάδα ως έχει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου