19 Αυγ 2017

Η πρόταση του Αλέγκρι για τις ημερομηνίες της μεταγραφικής περιόδου

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έστειλε μηνύματα σε όλους, από τους οπαδούς μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και γενικά της σεζόν.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής των μπιανκονέρι στη συνέντευξη Τύπου για την πρεμιέρα με την Κάλιαρι.

Για το αν η Γιουβέντους είναι το φαβορί: «Θα είναι αν όλοι δουλέψουν με τα αυτιά κατεβασμένα, αλλιώς δεν θα είμαστε, αν αντιμετωπίσουμε δηλαδή την σεζόν με υπεροψία και ξεκινήσουμε με την λογική ότι η Γιούβε θα νικήσει σίγουρα. Σίγουρο δεν είναι τίποτα. Αύριο έχουμε μηδέν βαθμούς όπως η Κάλιαρι, η Ρόμα, η Μίλαν. Πρέπει να πάρουμε έναν περισσότερο βαθμό από τους υπόλοιπους, θα είναι ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα που θα κριθεί πιθανώς σε λιγότερους βαθμούς, είμαστε 5-6 ομάδες στη μάχη. Θα είμαστε το φαβορί αν όλοι είμαστε ήρεμοι και δουλέψουμε με ισορροπία, χωρίς να σκεφτόμαστε τι μπορεί να γίνει».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι πάντα κάτι άγνωστο. Από αύριο πρέπει να παίξουμε καλύτερα τεχνικά αν και η κατάσταση μας δεν είναι ακόμη η ιδανική, αρχίσαμε στις 22 Ιουλίου και γενικά είμαστε ομάδα με δυνατά σώματα, αρκεί να δει κάποιος ότι αυτή την στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτοί που είναι πιο αδύνατοι σωματικά: Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Πιάνιτς. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για την 11άδα αύριο».


Για τα μεταγραφικά: «Είμαι αντίθετος με το να είναι σε ισχύ η μεταγραφική περίοδος ως τις 31 Αυγούστου. Στην αρχή των πρωταθλημάτων οι ομάδες πρέπει να είναι σίγουρες 100% για το ρόστερ, δεν είναι ωραίο να έχεις στην ομάδα παίκτη που έχει αλλού το μυαλό του. Ελπίζω να αλλάξουν τις ημερομηνίες της μεταγραφικής περιόδου».

Για το Νο 10 στον Ντιμπάλα: «Ο Πάουλο δεν έχει νιώσει κάποια πίεση γιατί έχει ξεκάθαρους στόχους, για αυτόν είναι μια σημαντική σεζόν γιατί πρέπει να επιβεβαιωθεί στην Ιταλία και ειδικά στην Ευρώπη. Θα κάνει λάθος αν σκεφτεί ότι έφτασε στο ανώτατο επίπεδο, μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο και για να το πετύχει θα πρέπει να δουλέψει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου