2 Αυγ 2017

Οι 3 παίκτες που απογοήτευσαν στα φιλικά

Για τους ποδοσφαιριστές που δεν τράβηξαν αρκετά ή υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες, γράφει η Gazzetta dello Sport.

Οπως είναι φυσικό, σε μια τέτοια περίπτωση δε θα μπορούσε να υπάρχει κάποιος νέος σε αυτή τη λίστα καθώς είναι πάρα πολύ νωρίς για οποιαδήποτε κριτική. Ετσι, η ιταλική εφημερίδα μιλάει για παίκτες της παλιάς φρουράς.

Ακολουθεί η ανάλυση σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Gazetta dello Sport και πάντα σε σχέση με την εικόνα που έδειξαν στα τρία φιλικά επί αμερικανικού εδάφους.


Ενας επιπλέον χρόνος στην πλάτη του
Αντρέα Μπαρτζάλι: Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής σίγουρα δε θα έχει πλέον το χρόνο που είχε παλιότερα. Ο Μπαρτζάλι -που ήταν παλαιότερα η ισχυρότερη μονάδα στο θρυλικό BBC της Γιουβέντους (τα αρχικά των Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι)- σήμερα δείχνει περισσότερο πως κάνει αγγαρεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και ο ίδιος ο παίκτης και η ομάδα του θα ελπίζουν πως αυτή η εικόνα έχει να κάνει λόγω… σκουριάς και όσο αυξάνονται οι αγωνιστικές δραστηριότητες θα αλλάξει.


Αργός και χαλαρός
Σάμι Κεντίρα: Μας έχει συνηθίσει σε υψηλές εμφανίσεις και βάσει της εικόνας που ο ίδιος έχει δείξει, δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Ηταν φανερό πως του έλειπε η φυσική κατάσταση αλλά και η κίνηση (χωρίς μπάλα) στους ανοιχτούς χώρους. Εδειχνε αργός και χαλαρός μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Κακές εμφανίσεις
Κβάντο Ασαμόα: Οποιος έπαιζε επιθετικά από την πλευρά του κατάφερνε να εκπληρώσει τους στόχους του. Είναι φανερό πως δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Μπαρτσελόνα αλλά ούτε απέναντι στους παίκτες της Ρόμα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ώστε να θεωρείται βασικός πίσω από τον Αλεξ Σάντρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου