14 Αυγ 2017

Δηλώσεις αιώνιας πίστης στη Γιούβε από τον Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν ειλικρινής για το Σούπερ Καπ αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεσμεύεται με τη Γιουβέντους για... μια ζωή!

Ακολουθούν αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος μετά την ήττα από την Λάτσιο χθες βράδυ.

- Η Λάτσιο άξιζε τη νίκη;
«Νομίζω ναι. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την τελευταία φάση, αν και αυτή ήταν ουσιαστικά το... έμβλημα όλου του αγώνα».

- Στην παράταση θα νικούσατε;
«Θεωρητικά θα ήταν υπέρ μας η ψυχολογία. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει τη γενική εικόνα του ματς. Ισοφαρίσαμε χάρη σε δύο στημένες φάσεις, δεν παίξαμε τόσο καλά ώστε να το αξίζουμε».

- Είσαι απογοητευμένος παρά τα δύο γκολ...
«Δεν μπορώ να είμαι εγωιστής. Θα ήταν άδικο για όλους, σήμερα φόρεσα για πρώτη φορά μια σημαντική φανέλα. Είναι ώρα να νικήσουμε».

- Υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα με τους τελικούς;
«Οχι. Πρέπει απλά να ξαναβάλουμε το καλώδιο στην πρίζα. Μιλήσαμε, δεν είναι ωραίο να χάνεις τους τελικούς, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε στην περσινή σεζόν. Θα είναι μια χρονιά δύσκολη, θα πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι».

- Είστε ακόμη οι καλύτεροι;
«Μόνοι μας θα βάλουμε δύσκολα στους εαυτούς μας αν πιστέψουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Είμαστε δυνατοί και εξαρτάται από εμάς, τελεία. Σίγουρα έφυγαν σημαντικοί παίκτες αλλά ήρθαν εξίσου σημαντικού. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε, συνεχίζουμε».


- Το Νο 10 σε κάνει ακόμη πιο Γιουβεντίνο;
«Σίγουρα. Είναι μια πολύ σημαντική φανέλα, ξέρω τι σημαίνει. Κοιτάω μπροστά, το Νο 10 μετράει πάρα πολύ αλλά πάνω από όλα μετράει να νικάει πάντα η Γιουβέντους».

- Θα σου άρεσε να παίξεις στην Μπαρτσελόνα μια μέρα;
«Δεν σκέφτομαι καμία άλλη ομάδα πλην της Γιουβέντους. Μίλησα με την διοίκηση και με τους τιφόζι, τους είπα πώς βλέπω εγώ τα πράγματα. Αν θέλουν να με κρατήσουν εδώ για πάντα, θα το αποφασίσουν αυτοί».

- Εσύ θα έμενες στη Γιούβε για πάντα;
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Ανανέωσα το συμβόλαιο πριν τρεις μήνες, η διοίκηση μου πρότεινε να πάρω το Νο 10, σκέφτηκα δύο μέρες και δέχθηκα. Θέλω να συνεχίσω εδώ, αν ο πρόεδρος το θέλει, θα μείνω εδώ για πάντα»!


2 σχόλια:

  1. Θα σου άρεσε λέει να παίξεις στην... Μπαρτσελόνα μια μέρα! Στην Γιουβε παίζει ρε! Όχι στην Σεβίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοι εχουν κανει δηλωσεις αιωνιας πιστης αλλα βλεπουν μονο $$$ και φευγουν. Ελπιζω να ειναι αληθινος γιουβεντινος.
    #forzajuve

    ΑπάντησηΔιαγραφή