19 Αυγ 2017

Σοβαρές -και με σεβασμό- δηλώσεις από τον Ματουιντί

Ο Μπλες Ματουιντί είναι πλέον μπιανκονέρο και στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ότι ξέρει πολύ καλά πού βρίσκεται πλέον.

Λίγα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση, η Γιουβέντους έδωσε στη δημοσιότητα και το κλασικό σε τέτοιες περιπτώσεις βίντεο, με τις πρώτες δηλώσεις του νέου αποκτήματος. Ο Ματουιντί ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του που είναι πλέον παίκτης της Γιούβε και η απάντηση του ήταν η εξής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ υπερήφανος που θα φορέσω αυτή τη φανέλα. Είναι τιμή μου να φοράω τα χρώματα της Γιουβέντους. Ανυπομονώ για να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου, να μπω γρήγορα στο γήπεδο και να αρχίσω τη νέα σεζόν με τη νέα ομάδα μου. Η Γιουβέντους έχει σπουδαία ιστορία, είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες που νικάει σχεδόν πάντα. Είναι πολλά χρόνια που παίρνει το πρωτάθλημα και στοχεύει πάντα ψηλά και στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο Γάλλος χαφ και συμπλήρωσε...


«Εχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες, είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και όπως προανέφερα ανυπομονώ για να συνεισφέρω κι εγώ ώστε η ομάδα να συνεχίσει να νικάει, έχοντας ήδη κατακτήσει τόσα πολλά τρόπαια. Ως άνθρωπος που λατρεύει το ποδόσφαιρο, ξέρω καλά την ιστορία της Γιουβέντους, τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν την ιστορία. Οπως ο Ζιντάν, ο Πλατινί, ο Ντεσάμπ που είναι ο προπονητής μου στην εθνική Γαλλίας».




Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Ματουιντί τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά να μπορώ να πω ότι αποτελώ μέλος αυτής της σπουδαίας οικογένειας. Σας ευχαριστώ όλους. Ελπίζω σύντομα να μπω στο γήπεδο και να δώσω το μάξιμουμ για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ, είναι τιμή για μένα. Ελπίζω να είστε κι εσείς υπερήφανοι όταν δείτε τον Μπλες Ματουιντί να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας σας. Σας ευχαριστώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου