25 Αυγ 2017

Μαρότα: Είμαστε σε συζητήσεις για ακόμη μία μεταγραφή

Ο Μπέπε Μαρότα τόνισε ότι ο όμιλος του Champions League εξαρτάται από τη Γιουβέντους και επιβεβαίωσε ότι υπάρχει θέμα με τον Μπένεντικτ Χέβεντες της Σάλκε.

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι ήταν στο Μόντε Κάρλο για την κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης και έκανε το πρώτο σχόλιο στο Sky Italia, όπου μίλησε και για μεταγραφικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρότα.

- Δε θα συναντήσετε τον Νεϊμάρ αλλά τον Ντεμπελέ. Καλύτερα ή χειρότερα;
«Ο Νεϊμάρ είναι εκπληκτικός, όπως εκπληκτικό είναι και το ποσό που πλήρωσε για αυτόν η Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα πολύ δυνατή και υπάρχει ένας πρωταθλητής όπως ο Μέσι, ο οποίος κάνει πάντα τη διαφορά».

- Φεύγετε χαμογελαστοί από το Μόντε Κάρλο;
«Πρέπει. Αν γινόταν το αντίθετο, θα σήμαινε ότι είμαστε περιορισμένων δυνατοτήτων. Είμαστε η Γιουβέντους, ένα κλαμπ πλούσιο σε επιτυχίες. Σεβόμαστε τους αντιπάλους αλλά η πρόκριση εξαρτάται από εμάς».


- Σε ποιο σημείο είστε με τον Χέβεντες;
«Είναι μία από τις πολλές επαφές σε αυτή τη φάση της μεταγραφικής περιόδου. Τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η Σάλκε έδωσαν τη διαθεσιμότητα τους για την μεταγραφή αλλά δεν υπάρχει τίποτα οριστικό, θα δούμε. Είναι ένα αρκετά ενδιαφέρων προφίλ για τις ανάγκες μας».

- Πόσο κοντά είναι;
«Είμαστε σε συζητήσεις».

- Το θέμα Σπινατσόλα έκλεισε;
«Ναι, δυστυχώς. Ο Λεονάρντο χάρη στην Αταλάντα βελτιώθηκε αρκετά. Η Αταλάντα πάντα ήταν σωστή και υπάρχει μια συμφωνία. Αυτό που θέλω να πω στον Λεονάρντο είναι να παραμείνει ήρεμος, υπάρχει πάντα μία φανέλα για αυτόν στη Γιουβέντους».

- Επιστρέφοντας στον Χέβεντες...
«Οπως προανέφερα, υπάρχει η διαθεσιμότητα. Θα μιλήσουμε με την Σάλκε και θα δούμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου