18 Αυγ 2017

Το μήνυμα του προπονητή της Γιούβε σε όσους σκέφτονται ακόμη την απώλεια του Champions League στο Κάρντιφ

Οι δημοσιογράφοι πήγαν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δυόμισι μήνες πίσω, στον τελικό του Κάρντιφ.

Η ερώτηση που του τέθηκε ήταν «Αφού είδες την Ρεάλ να παίρνει το ευρωπαϊκό αλλά και το ισπανικό Σούπερ Καπ, σκέφτεσαι κάτι διαφορετικό για την βραδιά του Κάρντιφ; Οι οπαδοί θα μιλάμε για το Κάρντιφ μέχρι να πάνε σε μια άλλη πόλη».

Ο προπονητής της Γιουβέντους είπε: «Αυτό είναι λάθος. Οι οπαδοί, πάνω από όλα, πρέπει να είναι υπερήφανοι για αυτή την διοίκηση και αυτή την ομάδα. Δεν σου τυχαίνει κάθε μέρα να παίξεις τελικό Champions League, εμείς πήγαμε δύο φορές σε τρία χρόνια. Χάσαμε κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ».


Συνέχισε λέγοντας: «Ας μην ξεχνάμε ότι το Champions League σήμερα είναι διαφορετικό σε σχέση με πριν 30 χρόνια, όταν πήγαιναν στους τελικούς ομάδες που τώρα δεν παίρνουν ούτε βαθμό στους ομίλους. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό ποδόσφαιρο και δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις. Την ίδια ώρα, πάντως, το Κάρντιφ πρέπει να το ξεχάσουμε. Το είπα αμέσως μετά το ματς, χάσαμε επειδή οι άλλοι ήταν πιο δυνατοί, το απέδειξαν πέρυσι, το αποδεικνύουν φέτος, μέχρι τώρα, με το ευρωπαϊκό και το ισπανικό Σούπερ Καπ. Μπράβο τους, ήταν καλύτεροι και άξιζαν την κούπα στο Κάρντιφ. Με εκνευρίζει και με στενοχωρεί πολύ όμως το να υπάρχει αυτή η απογοήτευση... Ολοι θέλαμε και θέλουμε να νικήσουμε, το Κάρντιφ όμως πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας μια νέα σεζόν, η ζωή σου δίνει πάντα νέες πιθανότητες, πρέπει επομένως να προσπαθήσουμε να έχουμε και φέτος σπουδαία παρουσία στο Champions League, αλλά πρέπει να το κάνουμε μέσω του πρωταθλήματος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου