26 Αυγ 2017

10 με τόνο για τον Πάουλο Ντιμπάλα και Τζένοα-Γιούβε 2-4

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα να παρακινεί ολόκληρη την ομάδα, η Γιουβέντους πέρασε με ανατροπή από τη Γένοβα.

Οι Τορινέζοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με δύο γκολ μάλιστα, μόλις στο 7’. Το αυτογκόλ του Πιάνιτς στο 19’’ και το πέναλτι (πάλι μέσω βίντεο), έβαλαν τα δύσκολα στη Γιουβέντους.

Εκτός από τον αρχικό αιφνιδιασμό, η ομάδα επέστρεψε σχετικά εύκολα από το 2-0 και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια έχοντας ισοφαρίσει. Πρώτο βιολί της ανατροπής ήταν φυσικά ο Πάουλο Ντιμπάλα.


Ο Αργεντίνος άσος πέτυχε χατ τρικ. Το πρώτο γκολ στο 14’ με όμορφο πλασέ μέσα από την καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων. Το δεύτερο με πέναλτι (επίσης με τη χρήση του βίντεο). Το τρίτο όταν όλα είχαν κριθεί, στο 93ο λεπτό, με μακρινό σουτ.

Το πρώτο γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα


Λίγο νωρίτερα, η μακρινή ασίστ του Μάντζουκιτς έβγαλε τον Κουαδράδο πίσω από την άμυνα των Γενοβέζων και ο Κολομβιανός έκανε το 3-2 βάζοντας μπροστά τη Γιουβέντους. Το τελικό 4-2 φαίνεται τόσο... πλασματικό όσο και το 2-0 στα πρώτα 7 λεπτά.


Οι μπιανκονέρι που αγωνίστηκαν με τη δεύτερη εμφάνιση, την κίτρινη, κέρδισαν δίκαια την πάντα μαχητική Τζένοα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να κατεβάζει την ομάδα χωρίς καμία μεταγραφή στη σύνθεσή της και στην πορεία να ρίχνει τον Ματουιντί και τον Μπεντανκούρ, αφήνοντας στον πάγκο Ντάγκλας Κόστα και Μπερναρντέσκι.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ (74’ Μπαρτζάλι), Ρουγκάνι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς (81’ Μπεντακούρ), Κεντίρα (58’ Ματουιντί), Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν


3 σχόλια:

  1. Μεγάλη ανατροπή την ωρα που μύριζε ριπλέι του περσυνου καζου. Οπωσδήποτε ένας μεγαλος αμυντικός εδώ και τώρα για να μην πω και μπακ. Ελεος δλδ να έχουμε χασει την αξιοπιστία στην άμυνα. Από το κεντρο και μπροστά όσο είχαμε δυνάμεις ειμασταν για ενα ακόμα παιχνίδι για Αύγουστο πολύ καλοί. Ντυμπαλα απλά ξανά κανείς μεγαλο το 10 μετα τον καγκουρα απο τη Γαλλία. Συνέχισε έτσι γιατί ο πλεον είσαι και δικαιωματικά ο νέος ηγέτης. Κρίμα όμως που δεν ξαναπαιξε ο Μπέρνα. Αφανα ώρες ώρες μαγευεις και ώρες ώρες θα είσαι η αιτία που θα σπασουμε καμια τηλεόραση. Ελεος. Θέλουμε πολύ δουλειά στην άμυνα και ελπίζω να δουμε κάτι καλύτερο μετα τη διακοπή!!!! FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, θέλει δουλειά η άμυνα. Για τα άλλα, λίγο-πολύ, μάλλον οι περισσότεροι συμφωνούν. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Όταν Αυγουστο ανατρέπεις σε έδρα που δεν μας πάει ένα 0-2 μάλιστα με ψυχολογικό σοκ να τρως 2 γκολ στο 1ο 5λεπτο τότε μόνο αισιόδοξος μπορείς να είσαι. Ντιμπάλα απελεθερώνεται και θα δούμε ομορφιές. Ρουγκάνι θέλει δουλειά. Λιχστάινερ σταθερή αξία. Άντε να δουμε Κόστα και Μπερναρντέσκι μέσα θα πετάει η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή