5 Αυγ 2017

Ψηφοφορία: Να μείνει μια επιπλέον σεζόν ο Μπουφόν ή να σταματήσει τότε που είπε

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν προετοιμάζεται για τελευταία σεζόν με τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο ίδιος, τον ερχόμενο Μάιο βγάζει τα γάντια του, σε ό,τι αφορά το συλλογικό επίπεδο και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, σταματάει οριστικά από το ποδόσφαιρο.

Βάσει διαρροών, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά. Να κατακτήσει η Γιουβέντους το Champions League ώστε να παίξει μια σεζόν ως πρωταθλητής Ευρώπης, συμμετέχοντας και σε έναν τελικό Σούπερ Καπ αλλά και στο Παγκόσμιο Συλλόγων. Αυτό, βέβαια, δεν έχει ειπωθεί επίσημα.


Με αφορμή την τελευταία χρονιά του αρχηγού της Γιουβέντους, το forzajuve.gr διενεργεί ψηφοφορία με θέμα την παραμονή του σπουδαίου Ιταλού πορτιέρε.

Η ερώτηση είναι η εξής: «Να σταματήσει ή να συνεχίσει στη Γιούβε για άλλη μια σεζόν ο Μπουφόν». Επιλέξτε (με όποιο κριτήριο θέλετε, αγωνιστικό ή συναισθηματικό) μία από τις απαντήσεις «Να συνεχίζει άλλη μια χρονιά» ή «Να σταματήσει όπως έχει πει».

Η ψηφοφορία «τρέχει» δεξιά στο μενού του σάιτ.


1 σχόλιο:

  1. Η Γιουβε δύσκολα θα βρεθεί και φέτος στον τελικό του τσάμπιονς λιγκ. Εκτός ότι ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι τεράστιος, μην τρελαθούμε κιόλας, αυτή η εκδοχή της Γιουβε δεν μπορεί να κάνει ότι έκανε η υπερομάδα του Λίπι με σερί τελικούς και κατάκτηση. Το πιθανότερο είναι να δούμε ξανά τελικό ίσως την μεθεπόμενη χρονιά. Θα μπορούσε ο Μπουφόν, επειδή είναι ο Μπουφον, να μείνει στον πάγκο της ομάδας άνευ συμβολαίου μέχρι τα 41-42 σε μόνο και μόνο για να κατακτήσει ίσως το τσάμπιονς λιγκ. S.J

    ΑπάντησηΔιαγραφή