6 Αυγ 2017

Καλή πρόταση ετοιμάζει για τον Σικ η Ιντερ και το δίλλημα που προκύπτει

Τη στιγμή που η Γιουβέντους δίνει ακόμη μια ευκαιρία στον Πάτρικ Σικ, η Ιντερ έχει μεταφέρει την πρότασή της στη Σαμπντόρια.

Ο Τσέχος επιθετικός είχε σχεδόν κλείσει στους μπιανκονέρι αλλά η μεταγραφή χάλασε λόγω ενός προβλήματος του ποδοσφαιριστή στην καρδιά. Οι Τορινέζοι θέλησαν να δουν ξανά την περίπτωσή του και του ζήτησαν να περάσει, εκ νέου, από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Σικ θα ερχόταν στη Γιούβε με τη Γιούβε να έδινε 25 εκατ. ευρώ στη Σαμπντόρια. Τώρα, αν όλα πάνε καλά σκοπεύει να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς. Την ίδια ώρα, η Ιντερ μπαίνει στο παιχνίδι, με καλύτερη μάλιστα πρόταση.


Οι νερατζούρι, από τη στιγμή που αποδειχθούν καθαρές οι εξετάσεις του 21χρονου επιθετικού, σκοπεύουν να προσφέρουν 30 εκατ. ευρώ στους Γενοβέζους και 2 εκατ. ευρώ ετήσιο μισθό στον παίκτη.

Η Σαμπντόρια, αν δεν υπάρχει κάποιος όρους που να τη δένει με τη Γιουβέντους, είναι λογικό να δεχτεί την πρόταση της Ιντερ. Τι θα κάνει όμως ο Σικ; Το δίλλημα είναι μεγάλο. Πάει με μεταγραφή στην Ιντερ ή δανεικός στη Γιούβε; Ο ίδιος πάντως πριν λίγες ημέρες δήλωσε «δεν κρατάω κακία στη Γιουβέντους (που χάλασε η μεταγραφή). Για να δούμε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου