8 Αυγ 2017

Μακάρι να κάνουν λάθος τα ΜΜΕ και να μη σκέφτεται έτσι η διοίκηση

Με κάποιον μαγικό τρόπο, ο ιταλικός Τύπος έχει καταφέρει αυτή την στιγμή να τα έχει όλα ανοιχτά για τη Γιουβέντους.

Για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου απομένουν τρεις εβδομάδες και οι μπιανκονέρι ουσιαστικά χρειάζονται χαφ, στόπερ, δεξί μπακ. Τουλάχιστον τους δύο από τους τρεις. Ποιοι θα είναι αυτοί, όμως, δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς αυτή την στιγμή, με τα ΜΜΕ να είναι στα καλύτερα τους. Ολα τα μέτωπα ανοιχτά.

Χθες έλεγαν ότι η Γιουβέντους δε θα πουλήσει κανέναν από τους επιθετικούς, σήμερα έχουν σενάρια για πρόταση προς την Ρόμα που συμπεριλαμβάνει λεφτά και Κουαδράδο για τον Μανωλά ή τον Στρούτμαν. Κάποιοι γράφουν ότι ο Σπινατσόλα είναι κοντά στην επιστροφή του, μετά όμως υποστηρίζουν ότι ο Ασαμόα δεν φεύγει, άρα η Αταλάντα θα κρατήσει τον Σπινατσόλα.


Για τον χαφ έχει γίνει ένα μάλλον βαρετό σίριαλ με τα ίδια ονόματα. Δύο ονόματα παίζουν τον Ιούνιο, δύο τον Ιούλιο, τώρα που μπήκαμε στον Αύγουστο επανέρχονται όλα στην επικαιρότητα και έτσι κάθε ενδεχόμενο έχει παρουσιαστεί σαν πιθανό.

Αν αυτό γίνεται από τα ΜΜΕ για να πουλήσουν τίποτα, μικρό το κακό. Γιατί αν έτσι ακριβώς σκέφτονται και στη διοίκηση αυτή την στιγμή, σημαίνει ότι μάλλον υπάρχει κάποιο μπέρδεμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου