10 Σεπ 2017

«Στη Γιουβέντους όποιος είναι στο ρόστερ είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του»

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι στήριξε όσους αντικατέστησαν την παλιά φρουρά με την Κιέβο, μίλησε για την Μπαρτσελόνα και αποθέωσε τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτσάλι στο Sky Italia.

Για το γεγονός ότι ήταν το πρώτο ματς χωρίς έστω έναν από Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Κιελίνι: «Κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό, κατά τη γνώμη μου το σημαντικό είναι ότι δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Κάναμε ένα δεμένο ματς, δεν επιτρέψαμε τίποτα, δεν δεχθήκαμε γκολ. Στη Γιουβέντους πάντα αποδεικνύεται ότι όποιος είναι στο ρόστερ είναι έτοιμος να παίξει, είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του».

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Είναι καλό, αντιδράσαμε καλά στην απογοήτευση του Σούπερ Καπ. Ούτε το χθεσινό ματς ήταν απλό γιατί ήταν μετά την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, αλλά ξεκινήσαμε καλά. Ετσι έπρεπε».

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Είναι ένα ματς γοήτρου. Σε σχέση με πριν πέντε μήνες αλλάζει το διακύβευμα. Εκεί ήταν προημιτελικός για να πάμε στους “4”, τώρα είναι ένα ματς για τρεις σημαντικούς βαθμούς στη φάση των ομίλων. Θα χρειαστεί να κάνουμε δυνατό ματς, για να δείξουμε ότι και φέτος θέλουμε να προχωρήσουμε. Το Champions League είναι το Champions League αλλά για εμάς πρέπει να είναι προτεραιότητα να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα γιατί αν το κάνουμε αυτό τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους».


Για την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Νεϊμάρ: «Παραμένει μία από τις πιο δυνατές ομάδες του κόσμου και υπάρχουν πολλοί άλλοι μεγάλοι παίκτες που πρέπει να προσέξουμε».

Για τον Ντιμπάλα: «Ο Πάουλο θέλει να φτάσει ψηλά και αυτό δεν μας χαροποιεί μόνο αλλά μας βοηθάει κιόλας. Πού μπορεί να φτάσει; Αυτό είναι το θέμα για μένα, πού μπορεί να φτάσει γιατί έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης, φαίνεται κάθε χρόνο. Είναι μικρός ακόμη, έχει εντυπωσιακή προοπτική μπροστά του. Στο σημερινό ποδόσφαιρο ο Νεϊμάρ και ο Ντιμπάλα είναι σίγουρα το μέλλον».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου