13 Σεπ 2017

Η στήριξη που δεν έμεινε στα λόγια και το ερώτημα «λες να μας βγει;»

Προφανώς είναι πολύ νωρίς για να βγει οποιοδήποτε συμπέρασμα, αλλά ο Ροντρίγκο Μπετανκούρ αξίζει να τον προσέξεις.

Για τον 20χρονο Ουρουγουανό χαφ γράφτηκε για πρώτη φορά κάτι καλό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Μπετανκούρ παρουσιαζόταν σε εκείνα τα ρεπορτάζ να δείχνει πολύ καλά πράγματα στις προπονήσεις και να αντιλαμβάνεται αμέσως όσα του ζητάει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όσα τον συμβουλεύει.

Στη συνέχεια ήταν ο ίδιος ο προπονητής που τόνισε δημοσίως ότι ο Μπετανκούρ μπορεί να αποδειχθεί η έκπληξη της σεζόν, προβλέποντας ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Αυτή η στήριξη, δεν έμεινε στα λόγια, αφού ο Αλέγκρι τον έβαλε αλλαγή στο ματς με την Τζένοα, το οποίο μόνο περίπατος δεν ήταν όπως εξελίχθηκε, για να φτάσουμε στο σημείο να τον ρίξει για πρώτη φορά στην 11άδα, στο Καμπ Νου κόντρα στην Μπαρτσελόνα.


Η εικόνα του Ουρουγουανού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τον δικαίωσε. Ο 20χρονος χαφ δείχνει άνετος με την μπάλα στα πόδια, βλέπει γήπεδο, έχει καλές μεταβιβάσεις και δεν δείχνει να κολλάει. Ακόμη, όμως, είναι πολύ νωρίς και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά τίποτα, την ίδια ώρα που η Γιουβέντους δουλεύει πάνω του και στον τομέα της ενδυνάμωσης (ήδη έχει πάρει πέντε κιλά σε μυική ενδυνάμωση) αφού τον πιστεύουν πολύ. Μακάρι να τους δικαιώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου