19 Σεπ 2017

Το στοίχημα του Ντιμπάλα με τον Πιάνιτς

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε στο JTV και αναφέρθηκε στο στοίχημα που έχει βάλει με τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Το κανάλι της Γιουβέντους μετέδωσε χθες το βράδυ δηλώσεις του Αργεντίνου άσου, ο οποίος έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με 8 γκολ σε 4 αγωνιστικές και 10 συνολικά, ήδη, αν υπολογίσουμε και τα δύο του Σούπερ Καπ.

«Μου αρέσουν όλα γιατί είχαν σημασία. Το σημαντικό είναι ότι βοηθούν την ομάδα, άλλα είναι πιο όμορφα, άλλα λιγότερο. Αυτό που μετράει είναι να είναι σημαντικά», είπε ο Ντιμπάλα σε ερώτηση για το ποιο από αυτά τα 10 γκολ του αρέσει πιο πολύ, αφού υπήρχαν πολλές υποψηφιότητες, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο γκολ με φάουλ εις βάρος της Σασουόλο.


«Προπονούμαι πολύ. Εχω βάλει στοίχημα με τον Πιάνιτς για τα φάουλ, άρα είμαι υποχρεωμένος να σκοράρω για να τον νικήσω. Προς το παρόν προηγούμαι, αλλά είναι επιίνδυνος (γελάει)».

Από εκεί και πέρα, σε επισήμανση ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει ως τώρα 38 χατ-τρικ στην καριέρα του, ο Πάουλο σχολίασε: «Το είπα και χθες (προχθές), ο Μέσι έχει την ιστορία του, τα γκολ του. Εγώ έχω τα δικά μου ματς, προσπαθώ να κάνω κάτι καλό. Είμαστε δύο διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Κατέκτησε πολλά, ελπίζω να το καταφέρω κι εγώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου