21 Σεπ 2017

Ποια ιταλική ομάδα έχει τους περισσότερους φιλάθλους στην Κίνα;

Μίλαν και Ιντερ ανήκουν πλέον σε Κινέζους αλλά ποια ιταλική ομάδα έχει τους περισσότερους οπαδούς στην Κίνα;

Οι δύο ομάδες από το Μιλάνο έχουν Κινέζους ως αφεντικά πλέον, ελπίζοντας πως αυτή είναι η λύση στο να σταματήσουν την Γιουβέντους των Ανιέλι. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο πάντως, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον την άντληση κεφαλαίων από την χώρα τους μέσω του εμπορικού τομέα, αφού στην Κίνα η πιο αγαπητή ιταλική ομάδα είναι οι μπιανκονέρι.

Συγκεκριμένα, η La Repubblica αναφέρεται σήμερα σε μια μεγάλη δημοσκόπηση που έκανε το Mailman και αφορούσε το ποιες ευρωπαϊκές ομάδες υποστηρίζουν οι Κινέζοι.


Αυτοί που ερωτήθηκαν ήταν 30.362 άτομα και η ευρωπαϊκή ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς στην Κίνα, με βάση αυτή την δημοσκόπηση, είναι -όπως αναμενόταν- η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το θέμα είναι από τις ιταλικές αναδείχθηκε πρώτη με καλή διαφορά η Γιουβέντους, με τους Κινέζους που ρωτήθηκαν, να απαντούν ότι επιλέγουν την ομάδα τους έχοντας ως πρώτο κριτήριο τους ποδοσφαιριστές που τους αρέσουν και όχι την ιστορία ενός κλαμπ ή τους ιδιοκτήτες τους.


1 σχόλιο:

  1. "Κινέζους που ρωτήθηκαν, να απαντούν ότι επιλέγουν την ομάδα τους έχοντας ως πρώτο κριτήριο τους ποδοσφαιριστές που τους αρέσουν"

    Κι εγώ Γιουβέντους έγινα πιτσιρικάς λόγω Μπάτζιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή